EltenLink

Pierwsze łączenie smartwatcha Samsung Galaxy Watch FE z Samsungiem Galaxy A70 po niewidomemu.

Back to android

#1 markus1234

Witajcie. Przychodzę dzisiejszego wiczoru z taką sprawą. Otóż dzisiaj zamówiłem sobie przez Allegro smartwatcha samsung Galaxy watch FE, dojdzie on do mnie w środę lub w czwartek. Chciałbym się w związku z tym dowiedzieć, jak takiego smartwatcha się paruje i łączy z telefonem po raz pierwszy i w jaki sposób się włącza TalkBacka? Na telefonie jest już zainstalowana aplikacja Wearable, i to jak na razie tyle, co mogłem zrobić. Szukałem jakiegoś opisu w Internecie, ale niestety, nigdzie nie mogłem znaleść takiego opisu, ani jakiejś demonstracji, więc pytam na tutejszym forum. Czekam na jakiś opis lub demonstraję tego parowania, bo chciałbym sobie to sparować sam. Mam w swoim domu wprawdzie moich rodziców, ale oni nie są tak bardzo kumaci jeśli chodzi o androida. Pozdrawiam bardzo serdecznie.

2024-11-24 23:43

#2 daszekmdn

Talkbacka włączasz z poziomu wearable. Niestety czasami Watcha trzeba skonfigórować podstawowo z widzącym tj sparować z aplikacją, wybrać język i region.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-11-25 00:08

#3 Kuba12565

Witajcie, samemu to raczej nic nie zrobisz bo potrzebujesz pomocy osoby widzącej, i jak włączysz czytnika ekranu, to domyślnie będziesz miał syntezator mowy Samsung, tak bynajmniej było u mnie wtedy nic ci nie gada wtedy osoba widząca musicie przełączyć syntezę mowy na syntezę mowy Google

2024-12-05 11:27

#4 misiek

Nie pleć bzdur.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-12-05 19:05

#5 pates

Bezproblemowo przelączysz w samej appce.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-12-05 21:36

#6 Adasadula

bynajmniej :O, raczej przynajmniej xd

-- (Kuba12565):
Witajcie, samemu to raczej nic nie zrobisz bo potrzebujesz pomocy osoby widzącej, i jak włączysz czytnika ekranu, to domyślnie będziesz miał syntezator mowy Samsung, tak bynajmniej było u mnie wtedy nic ci nie gada wtedy osoba widząca musicie przełączyć syntezę mowy na syntezę mowy Google

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-12-07 10:27