EltenLink

#1 DJGraco

Heja,
w sumie stworzyłem ten wątek, bo mam pytanko odnośnie pokrętła a nie chciałem już ciągnąc tej dyskusji w nowych wersjach kommentary.
Zauważyłem takie działanie, że kiedy mam włączoną opcję pokrętła jak taję na suwakach to przesuwanie paluchem góra/dół nie zmienia wartości suwaka tylko zmienia nadal to pokrętło. Muszę wybrać na pokrętle suwak czy coś podobnego i dopiero lewo/prawo zmieniam jego wartość. Przed włączeniem tego pokrętła mogłem normalnie przesuwać góra/dół.
Macie tak samo. Jest na to jakieś re-medium czy to tak po prostu działa i nic nie da się z tym zrobić?
Dzięki.

2024-11-15 14:26

#2 balteam

no jeśli na pokrętle będzie domyślny, to palcem w dół powinieneś chodzić po ikonach normalnie, a na suwaku raczej przesuwać suwak, ja nie używam suwaków na pokrętle, nie wiem w sumie do czego one służą, bo normalnie albo przyciskami głośności albo chyba palcem w dół czy w górę przewijam, chyba na youtuie mi działa przewijanie palcem, ale youtube trochę dziki czasami

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-11-15 19:34