deadly paradise nowa chińska gra do której nie trza emulatora tylko nvda translate
Back to Nowości#1 lalar123
Historia skupia się na wielu postaciach, ale z tego co zauważyłem to głównym bohaterem jest heng dong tsu. Jest rok 2027 tajemniczy wirus wybuchł na zimi i ludzie zaczęli zdobywać supermoce jednak nie wszyscy zostali ludźmi. Część większość tk mi się wydaje została zamieniona w mutanty żądne mordu i krwi. Świat się rozpadł. Powstały ugrupowania czy też organizacje zwane związkami gdzie inteligentne istoty obdażone supermocami łączą się by pomagać tak zrozumiałem. Super moce zostały skategoryzowane od a do kfazi S ja polecam tylko nie wiem jak muzyczkę sciszyć bo troszeczkę przeszkadza jest momentami za głośna. tyle. Klawiszologia.
WSAD chodzimy. enter interakcja na oknach sofach czy podłogach tam się robi save. Ale warto w opcjach zaznaczyć record plot. Aby wczytać zapis trzeba wejść w cośco tłumacz przetłumaczy nam jako czytanie archiwóm. f1 role czyli kim jesteśmy tam będą statystyki etc. f2 plecak tam będą różne żeczy. F3 plecak ekwipunkowy mogże siętam znajdować sztylet etc. f4 plecak na zurzyte sprzęty tak zrozumiałem. f5 umiejętności w tym możemy sobie przyporządkować z kontrolem od j do o bodajże umiejki. ponadto możemy w inwentarzu pod f2 przypożądkować sobie od 1 do 9 chyba jakie żeczy mogą być użyte w walce. spcja atak podstawowy w umiejkach plecakach etc informacje o danej żeczy escape takie menu gdzie można się do obcji dostać tam są informacje etc. to chyba tyle.
#2 mojsior
ta gra ma jeden problem, system walki totalnie skopany wystarczy spamować jednego skila a jak wbijesz odpowiednio wysoki lv to możesz oneshotować każdego.
#3 lalar123
No nie wiem. Walczę właśnie z akunem wraz z innymi z mojego zwiąsku i nie mogę go pokonąć. ginę odrazu.
#4 lalar123
I nie wiem jak się przełączyć bym mugł walczyć Np. tylko taoistą albo tą dziewczyną.
#5 lalar123
I jeszcze w tej grze cholernie głópie jest to, że nie ma normalnego zapisu. Nawet jak zabiję akuna i heng ostanie dom i kliknę na podłogę zaśnie i jest jakaś durna bitwa ze stworem którego nie mogę pokonać. To jest właśnie frustrujące żadnego normalnego zapisu. i weź jak zginiesz przechodź to samo odnowa. Szlak może trafić.
#6 martinus
@lalar123. Zmieniasz postacie klawiszem f6 z tego co wiem.
#7 Mk242
A dał by ktoś linka do tej gry?
#8 Adasadula
zdecydowanie audiogames jest dobrym kandydatem na start, więc forum i new releases, jeśli tam nie znajdziesz to dopiero pisz, od, taka rada :P.
#9 lalar123
codo forum to nie pomogli mi wcale. No kliknij kontro backslash i gotowe kliknąłem ale wcale się nie przełączyłem na weniego czy tę dziewczynę. Cytuję przewodnik do gry. If you not want fight or you can't defeat boss of chapter two change perspective to yunxia. Or change view to yunxia Ale do cholerki jasnej jak mam tę perspektywę zmienić. nie wiadomo. Bo klawiszy wszystkich też się nie dowiadujemy. Gdyby nie gra na czuja nigdy nie dowiedział bym się który dźwięk oznacza aktywność partnera a który wysyła go na odpoczynk.
#10 Adasadula
ale tu chodziło o link, który jest podany na górze tego tematu na AG. CD comunity to się nie wypowiem, jestem tam raz na miesiąc coby zobaczyć newsletter.