EltenLink

wtyczki, od strony programistycznej

Back to Dyskusja ogólna

#1 Adasadula

Cześć. Z góry, jeśli taki temat istnieje proszę o zcalenie, mimo tego nic podobnego ne znalazłem :D. Chciałbym rozpocząć wątek na temat pisania wtyczek.
Na start mam pytanie. Czy jest jakieś narzędzie pozwalające czy ja wiem, debugować nam w jakiś sposób napisane dodatki? W tej chwili jedynym co udało mi się uzyskać to miły wyczerpujący temat komunikat o tym że w sumie to coś jest źle ale co to już się domyśl xd. Czy można gdzieś uzyskać bardziej szczegółowe informacje na temat błędów w addonie? Z góry dzięki za odpowiedź.
Edit: proszę o poprawienie nazwy wątku, klawiatura zjadła mi jedną literę :)

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edited 2024-11-03 22:20

#2 daszekmdn

Info o bledach w skryptach, zapisuja sie w logu przy starcie nvda

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-11-04 01:47

#3 Adasadula

Aaa, czyli w ten sposób, na to nie wpadłem :D

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edited 2024-11-05 16:57