Oficjalny mail Eltena nie działa
Back to EltenLink#1 agnieszka Archived
Witam
Niestety nie mogę wysłać wiadomości na support@elten.link. Otrzymuję zwrotkę o braku powodzenia dostarczenia maila. Jest to istotne, ponieważ chciałam oficjalnie załatwić sprawę. Czy kłopot występuje tylko u mnie?
#2 lukasz1993258
Co do Eltenowego mayla, to faktycznie gdzieś jest problem, z tym że jak kiedyś prubowałem do siebie na sfojego mayla wysłać wiadomość, to nie docierała żadna wiadomość, nawet jakaś zwrotna tak samo nie docierała.
oczywiście sprawdzany nawet był folder spam, i niestety tam nawet nic nie przychodziło.
#3 daszekmdn
Spróbuj support@elten-net.eu
Generalnie były różne plany żeby zrezygnować z tamtej domeny i zmigrować na elten.link, żeby były wizytówki i maile w pakiecie na elten.me ale domeny kupione a nie wiele się zmieniło. Jedynie elten.blog jest użyteczna.
Ale jeśli faktycznie jest zwrotka od mailera i taki adres nie istnieje to bardzo słabo, bo podawany jest w wielu miejscach m.in przy rejestracji w mailu powitalnym z informacją by w razie problemów pisać pod niego.
#4 agnieszka Archived
Niestety, jest to bardzo mylące. Pozostaje oficjalny mail Prowadnicy, a w razie braku działań wyższe instancje.