EltenLink

Porządkowanie ekranu startowego

Back to android

#1 misiek

Gdy chcę poprzestawiać aplikacje w inne miejsca na ekranie ten chce mi tworzyć jakieś katalogi. Ja tak nie chcę. Chcę tylko inaczej aplikacje poprzestawiać. Telefon Samsung galaxy s24 plus.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-10-13 19:32

#2 Numernabis

Musisz w celu przsnięcia ikony wybrać puste miejsce docelowe, jeśli wybierasz miejsce zajęte przez inną apkę to chce tworzyć folder.
Palcem góra dół masz działanie "Przenieś lement", jak w to pukniesz teraz flikujesz aż usłyszysz coś w stylu "Przenieś do wiersza 1 kolumny 3"
Tutaj pukasz dwukrotnie palcem i i ikona zostanie przeniesiona w to miejsce.
W powyższym przypadku ikona zostanie przeniesiona do wiersza jeden w trzeciej kolumnie.
Kiedy tak przeniesiesz to zwalnia się miejsce po tej ikonie i tam możesz sobie przenieść już inną.
Możesz też przenosić między ekranami, jak już wybierzesz opcję pzenieś element to przechodzisz na interesujący Cię ekran i tam flikujesz aż usłyszysz stosowny komnikat o wierszu i kolumnie i tam pukasz dwukrotnie i tu zostanie przeniesiona ikona.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Edited 2024-10-13 19:40

#3 misiek

Chyba tak robiłem i przenosiło aplikację jakby w to samo miejsce, ale spróbuję jeszcze dla pewności.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-10-14 04:24

#4 Numernabis

Niemożliwe, bo jak tak właśnie przenoszę ikonki.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-10-14 15:55

#5 misiek

Ok działa, dzięki.

2024-10-14 19:03