Zniknął RHVoice
Back to android#1 Numernabis
Jakieś czary mary się stały.
Podłączyłem wczoraj mojego Samsunga Z Flip 4 do ładowarki, na noc, coś w nocy zagadał, ale nie wiem dokładnie co, coś o klikaniu i tyle.
Rano go wybudzam, a tu gada mi jakaś baba zamiast Natana i co się okazuje mam ustawiony preferowany mechanizm Samsunga, rozwijam listę, a na niej tylko Samsung, Google i Acapella, nie ma RHVoice, tak jakby TalkBack go nie widział, a mam zainstalowany, używam go już od ponad roku.
Czy ktoś ma lub miał podobny problem?
Patrzyłem do aplikacji to nadal jest zainstalowany.
#2 misiek
Wczoraj robiłem aktualizację i nie mam takiego problemu.
#3 Numernabis
Ja nie robiłem żadnej aktualizacji.
Odinstalowałem RHVoice, co ciekawe wcześniej wyczyściłem cache i dane aplikacji i po ponownym zainstalowaniu nadal głosy miałęm zainstalowane.
Po ponownej aktualizacji RHVoice pojawił się ponownie na iście. Ciekawa była sytuacja kiedy go wybrałem jako preferowany silnik, zaczaczął gadać którymś z damskich głosów i kiedy chciałem rpzejść do aplikacji, do ustawień, aby wybrać Natana to nie zdążyłem bo się sam przełączył na Natana.
Narazie póki co działa :)
Nie mam pojęcia co się stało.
TalkBack się nie aktualizował, Android również bo niedawno go aktualizowałem, poza tym zawsze woła o potwierdzenie pobrania tak dużej ilości danych. syntezator