Archiwizacja konta nie działa
Back to Klient dla systemu Windows#1 agnieszka Archived
Dzień dobry
Niestety funkcja archiwizacji konta u mnie nie działa. Procedura wyświetla się poprawnie, po wybraniu archiwizacji pojawia się informacja o skutkach. Klikam dalej, potwierdzam, że chcę zarchiwizować konto. Otrzymuję komunikat potwierdzający i operacja nie dokonuje się. Zostaję ponownie zalogowana. Co mogę w takiej sytuacji zrobić?
Pozdrawiam.
#2 djdenismusic
Potwierdzam. Miałem to samo, jak chciałem zarchiwizować konto, i póki co dałem sobie spokój.
#3 agnieszka Archived
Prosiłabym o odpowiedź w tej sprawie. Co mogę zrobić wcelu archiwizacji konta?
#4 Adasadula
przede wszystkim, może lepiej by było napisać o tym na beta development czy jak to się tam nazywa, jest wersja polska. Może tam na to ktoś prędzej odpowie :)
#5 agnieszka Archived
Obawiam się, że nie mam do tej grupy dostępu, ponieważ nie instalowałam bety.
#6 daszekmdn
1. Dostęp do tej grupy jest powszechny.
2. Jak zrozumiałem, to chodzi o to, że po archiwizacji możesz się normalnie zalogować.
Logowanie odarchiwizowuje konto. Jeśli się nie zalogujesz, będziesz widnieć jako konto zarchiwizowane.
#7 agnieszka Archived
Generalnie, jak kolwiek dziwnie to zabrzmi, loguje mnie samo. Nie mogę wyłączyć automatycznego logowania, w konsekwencji tego po archiwizacji konta elten uruchamia się i automatycznie mnie loguje.
#8 daszekmdn
Możesz. Jak chcesz, odezwij się na priv. Spróbujemy coś podziałać.
#9 agnieszka Archived
Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Już piszę.
#10 agnieszka Archived
Niestety archiwizacja konta nie jest w pełni możliwa. Na stronie projektu wciąż wyświetla się nazwa użytkownika bez adnotacji o opószczeniu platwormy. Należy zauważyć, że brak takiej możliwości łamie przepisy RODO. Zgodnie ze wskazaniem w polityce prywatności Eltena kontaktuję się przez program, oraz wysłałam wiadomość e-mail.
#11 Zuzler
No jak bez, przecież "konto zarchiwizowane", napisać się nie da, znaleźć na żadnej liście też. Czego Ty jeszcze chcesz?
#12 agnieszka Archived
Niestety strona jest myląca. Brakuje tam stosownej informacji, iż użytkownik jest nie aktywny.
#13 Adasadula
Strona generalnie jest do niczego w tej chwili, teras nadaje się ona w sumie tylko do przeglądania forów/ewentualnego pisania z kimś na pm chociaz tam też to nie jest jakoś wygodne