EltenLink

pokemon reborn właśnie stał się dostępny

Back to Nowości

#61 lalar123

Zgadzam się. A nie w rebornach gdzie samouczek mówi że będziemy dostawali dźwięk drzwi, a tutaj figa. I wchodzę nawet nie wiem gdzie coś zdobyłem coś straciłem i nawet nie wiem co.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2024-11-15 17:07

#62 matius

Dźwięk wchodzenia przez drzwi jest. Po tym wiemy czy weszliśmy do domu czy nie. Nie ma tylko dźwięku drzwi stałego jak w Manamon.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-11-15 21:23

#63 Snajper22

Hej, po odpowiedzi na pytanie można mój wpis usunąć, aby nie robić bałaganu.
Przy prubie pobrania gry wyskakuje mi stronka, aby się zalogować lub zarejestrować do czegoś co się zwie Mega, czy jest to wymagane, czy mogę zamknąć to okno i gra mi się pobierze?

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2024-11-16 09:13

#64 mojsior

mega działa bez logowania.

2024-11-16 11:37

#65 martinus

Tak i bez logowania można z tamtąd pobierać. Dobrze by było jak by był dodany stały dźwięk drzwi ale zobaczymy

May the force be with you!
2024-11-16 12:45

#66 Snajper22

Hej, pamięta ktoś jakie wspułrzędne są Grandhall, w tej pierwszej lokacji?

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2024-12-10 19:38

#67 martinus

x46 y 34 jeśli dobrze pamiętam.

May the force be with you!
2024-12-10 19:47