EltenLink

#41 mojsior

Jak wybierzesz sobie statek co nic nie ma no to zabijają

2020-12-23 16:39

#42 exterminator

ale nie jest aż tak bardzo źle! ja w to gram...

Zapraszam was na zawody! w rzucaniu ludźmi do zimnej wody! Kabuum! kabuum! puf puf puffffffffffffffffffffffffff!
2020-12-23 16:40

#43 rafalko112

Ja Też bo gra ma potencjał ale no tych piratów za dóżo. Poza tym podoba mi się rozwalanie meteorów.

radio plays is super
2020-12-23 19:34

#44 rafalko112

Poza tym ten radar brzmi jak akordeon normalnie. Wolę uż mud miriani gdzie jest to porządnie zrobione nie jak w tej śmiesznej gierce. Nie możliwym jest, by w atmoswerze danej planety siedzieli piraci i już czychali na twoje złoto. Zwłaszcza jeśli go nie masz i jesteś począdkującym. Jest to totalnie nie normalne tak jak inna gra autora cavernquest. Pokażę na eltenie to zobaczycie. Sorry za offtop.

radio plays is super
2021-01-18 10:34

#45 balteam

A skąd piraci mają wiedzieć, ze jesteś nowicjuszem? :P Nawt jak masz mało golda, to z drugiejstronyjjesteś najprawdopodobniej leszczem, więc łatwo cie okraść :D

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-01-18 11:46

#46 exterminator

a ja tam sobie radzę hehe bo to piraci mają problem zemną! tak dla urozmaicenia!

Zapraszam was na zawody! w rzucaniu ludźmi do zimnej wody! Kabuum! kabuum! puf puf puffffffffffffffffffffffffff!
2021-06-06 12:25

#47 lalar123

Mam pytanie inne z goła. Gdzie new horizons zapisuje pliki save naszego zapisu?

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2021-06-10 17:04

#48 lalar123

Słuchajcie słyszałem że ktoś robił dźwiękowe mody do new chorizons ktoś ma może te mody bo na samym wontku o new chorizons nie ma o tym nic. Kiedyś jeden miałem ale cholerny dysk zewnętrzny padł i koniec.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2024-08-08 15:52

#49 lalar123

Niekturzy mówią, żem zrzęda ale jak kurde można. nawet admini gry prometeusz muda znaczy nie grają w new chorizons bo powiedzieli m, że autor zahował się po hamsku każdy statek powinien mieć tarcze. Nawet początkujący a nie że np hul 86 procent i nawet naprawić się statku nie da. Niby jest armor ale nawet użyć go nie możemy. dlatego wole właśnie mudy. to ty decydujesz możesz zbudować statek sobie od zera a nie takie byle co. dostajesz statek i tyle.

2024-08-09 10:57

#50 matius

Każda gra ma inne zasady. Ta ma właśnie takie. Innym mogą się podobać, a innym nie.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-08-18 20:34