nev chorizons
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#41 mojsior
Jak wybierzesz sobie statek co nic nie ma no to zabijają
#42 exterminator
ale nie jest aż tak bardzo źle! ja w to gram...
#43 rafalko112
Ja Też bo gra ma potencjał ale no tych piratów za dóżo. Poza tym podoba mi się rozwalanie meteorów.
#44 rafalko112
Poza tym ten radar brzmi jak akordeon normalnie. Wolę uż mud miriani gdzie jest to porządnie zrobione nie jak w tej śmiesznej gierce. Nie możliwym jest, by w atmoswerze danej planety siedzieli piraci i już czychali na twoje złoto. Zwłaszcza jeśli go nie masz i jesteś począdkującym. Jest to totalnie nie normalne tak jak inna gra autora cavernquest. Pokażę na eltenie to zobaczycie. Sorry za offtop.
#45 balteam
A skąd piraci mają wiedzieć, ze jesteś nowicjuszem? :P Nawt jak masz mało golda, to z drugiejstronyjjesteś najprawdopodobniej leszczem, więc łatwo cie okraść :D
#46 exterminator
a ja tam sobie radzę hehe bo to piraci mają problem zemną! tak dla urozmaicenia!
#47 lalar123
Mam pytanie inne z goła. Gdzie new horizons zapisuje pliki save naszego zapisu?
#48 lalar123
Słuchajcie słyszałem że ktoś robił dźwiękowe mody do new chorizons ktoś ma może te mody bo na samym wontku o new chorizons nie ma o tym nic. Kiedyś jeden miałem ale cholerny dysk zewnętrzny padł i koniec.
#49 lalar123
Niekturzy mówią, żem zrzęda ale jak kurde można. nawet admini gry prometeusz muda znaczy nie grają w new chorizons bo powiedzieli m, że autor zahował się po hamsku każdy statek powinien mieć tarcze. Nawet początkujący a nie że np hul 86 procent i nawet naprawić się statku nie da. Niby jest armor ale nawet użyć go nie możemy. dlatego wole właśnie mudy. to ty decydujesz możesz zbudować statek sobie od zera a nie takie byle co. dostajesz statek i tyle.
#50 matius
Każda gra ma inne zasady. Ta ma właśnie takie. Innym mogą się podobać, a innym nie.