EltenLink

Addon store jak to właściwie działa

Back to Dyskusja ogólna

#1 DJGraco

Hej,
jak to właściwie jest rozwiązane, że dodatki z różnych miejsc/repozytoriów na githubie/stron internetowych, etc są gromadzone w takim jednym miejscu jak Addon Store i pojawiają się aktualizacje. Jest jakaś baza danych, do której wpisują się twórcy dodatków?
Pytam tak z ciekawości bo zawsze mnie to intrygowało a jakoś mocno też techniczny w takich sprawach nie jestem.
Z góry dzięki za odp.

2024-09-13 18:19

#2 Adasadula

Na 100% ne jestem pewien ale wg mnie to addons.nvda-project.org, nwm czy nie lekko przefiltrowane :D

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-09-13 18:42

#3 DJGraco

Nie koniecznie. W odkrywaj dodatki są też takie, które nie są na tej stronie. Może to jakaś hybryda czegoś

2024-09-13 19:16

#4 Adasadula

jest możliwe :D, może to to nie oficjalne repozytorium, nie pomnę adresu

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-09-13 20:16

#5 daszekmdn

Repo jest oficjalne a dodatki zgłasza się na liście mailingowej albo samym Githubie NVDA.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-09-14 06:30