Używasz CSR? Bo dużo tb traci na pseudoczystych androidach do csr... Przynajmniej tak mam na s10 jak sobie androida przeinstalowałem :D no i np. prudence jest nieco responsywniejszy na pixelu niż talkback.
A, no to zmienia postać rzeczy. Talkback działa tragicznie, prudence przyzwoicie, a csr... zdaje się najlepiej z nich wszystkich... a na moim smutnym samsungu csr działa najgorzej. A jak teraz sobie można w tb regulować opóźnienie przy dotknięciu to już w ogóle padaka totalna jest i Chinol się nie opłaca.
Nie wiem czy o to chodzi ale mój Pixel ma jakieś dziwne ugorszenia na głośnikach dźwięk jest taki mocno skompresowany. Próbowałem szukać opcji by to wyłączyć ale nie znalazłem. Strasznie to nie przyjemny dźwięk i ludzkie głosy czy co kolwiek oprócz syntezy słuchane na tym brzmi strasznie nie naturalnie.
Mnie najbardziej bawi to, że ludzie spuszczają się nad tymi tensorami czy jak te proce od google się nazywają, a prawda jest taka, że to ten sam szajs co exynosy w samsungach tylko pod inną marką.
Co ludzie to opinie, w internecie jest wszystko. O Keychronach też piszą że pcb padają jak muchy a u mnie już działa ponad rok. Więc pewnie to zależy. Z tego co wiem (ale mogę się mylić) Snapdragon w Szajsungu s25 jest tylko w wersji Ultra a ona jest za duża jak dla mnie, ale mogę się mylić i snap jest też w innych edycjach. Nie mniej podjąłem już taką a nie inną decyzję zakupową i był to wybór jak najbardziej świadomy, wiedziałem co biorę. Szajsungi jakoś mnie szczególnie nie interesowały nigdy, ja z kolei się nasłuchałem dużo dziwnych rzeczy o nich. To właśnie jest ten punkt widzenia i siedzenia każdy ma inny
To ja na temat IPhonea nasłuchałam się w szkole, miałam koleżankę, która IPhonea wychwalała pod niebiosa i dużo o nim gadała. Kilka innych koleżanek też go kupiło, a ja stwierdziłam, że chciałabym spróbować czegoś innego i kupiłam Samsunga, bo słyszałam, że też jest dobry. Nie żałuję, używam tej marki po dziś dzień.