Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Started by grzegorzm 370 posts last post 2 years ago Page 18 of 19

ajak ustawić liczbyt w 25, 3?

Small piece of paper 2
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Jak myślicie? Jak będzie działał psycho injector i czy zostanie dodany?
Spoiler ahead!
Kupcie sobie dużo crackmanów. Przechodząc wysoki poziom trudności, rozwalcie ten gigantyczny statek w 18 4. Tak, jest to możliwe.
Gdy to zrobicie, pojawią się japońskie komunikaty. Przetłumaczcie je, a dowiecie się o kolejnym planie na przyszłe aktualizacje.
Wolę ciebie wolność!

i co torobi?

Psycho injector nie został jeszcze dodany. Dlatego pytam się, jak myślicie, co będzie robił.
Wolę ciebie wolność!

Jak znajdę, przekleję wam opis ze słowników tłumaczeń do bk3

ok to fajnie próbóje to przejść już bardzo długo

Hej. Ktoś wie jak przejść 11 3? Wiem, że mam jakoś ochraniać carle przed kamieniami, o ile dobrze zrozumiałam, ale mi nie wychodzi
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Generalnie tarcza to twój najleprzy przyjaciel.

Hej. Jestem na trybie exciting w 10 3 i mam problem. Oczywiście wiem, co musze zrobić, ale nie wiem czym bić te demony aby ich nie zabić. Jakiś pomysł?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

W 33 weź tretmist

#352 Edited

Wie ktoś który poziom postaci wystarczy aby muc walczyć z ukrytym bossem w 20, 3?
May the force be with you!

Nazbieraj jakieś 40000 fizycznego ataku.
Wolę ciebie wolność!

Czy w opisie spirid sword pojawia się wzmianka o penetracji. Oczywiście po wbiciu poziomu, nie pamiętam który lvl to był.

a po co ci to?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

a czy można jakimś sposobem otworzyć drzwi w 1.1 po ukończeniu gry? Jedne źrudła mówią że nie a drugie że po ukończeniu wszystkich poziomów trudności. co o tym myślicie?
Time to exterminate.

@zuza bo nie pamiętam czy była czy nie.
A co do tych drzwi zablokowanych w 1 1 to nie wiem, bo ich się nie da otworzyć.

Pewności nie mam, kiedyś trzeba będzie sprawdzić.
-- (exterminator):
a czy można jakimś sposobem otworzyć drzwi w 1.1 po ukończeniu gry? Jedne źrudła mówią że nie a drugie że po ukończeniu wszystkich poziomów trudności. co o tym myślicie?

--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Ja w normalnym bokurano ukończyłem wszystkie poziomy ale niestety tamtych drzwi nie otworzyłem.
Cholerne wstrętne sample w suno!

czyli najwidoczniej są zablokowane.