Όταν θα κοιτάς την θάλασσα Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα Και θα νιώθεις μεγάλο κενό
Όταν θα κοιτάς την θάλασσα Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα Και θα νιώθεις μεγάλο κενό
Ja się tu urodziłem
I kocham tej Śląsk jak Ty
Jestem Ślązakiem, tu bystań Ślęskie
Dostaję sukces, nie martw ich
Jestem Ślązakiem, tu bystań Ślęskie
Dostaję sukces, nie martw ich
Absolutely love McKensie's thing and Adasadula's second. McKensie's thing reminds me of something but I can't remember what. I know what it's based on but it reminds me of a certain kind of esthetic
All that I survey, I could easily destroy. From time to time, it is important to remind these small creatures of the true extent of my power.
O deus n'oèv' a-leu, a-chir peinir hoff d'seos,
G'heu hommet ar haoala-hormez ar c'hommet.
G'heu eos eo, ee hommet ar haoala-hormez ar c'hommet.
Gizhioz, Gizhioz, Gizhioz
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P