nie aplikacja tylko w tym przypadku durny jest użytkownik nie potrafiący aplikacji używać. Przepraszam za to, ale irytacja jak to powiedziałeś sięgnęła zenitu
Z Petermanem chcemy zrobić turniej grania w table tenisa na tiflo space. Jest to po prostu ping pong, gra siędo 11 seta, a set na 2 przewagi jeśli jest po 10 i gra się do 3 wygranych setów. Fajna gra, może 3% to losowość, a reszta to umiejętności. ps. Gra ma ponad rok, chyba nowa jużnie jest.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
hmm, oto jest pytanie. Nie chcę spamować tu w wontku, więc zakładam grupę i tam stworzę 2 działy. pierwszy to turnieje, drugi to umówienie się na gry, w tym pierwszym forum toś będzie śledzić wontek i będzie na bierząco. Bym w ramach testów stworzył dużą konwersację grupową, ale nie działa ta opcja u mnie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Nie widzę nigdzie tych gwiazdek do ustawienia, znaczy ontoysów, bo gwiazdki się na nie wymienia. No i nie wiem dlaczego 0,6 sekundy jest tak wolne w multiplayer. edit: no i są, klikam my games, szukam gry i potem tabulator.