witam. wiem, że to jest stara gra, ale kiedyś w nią trochę grałem teraz postanowiłem rozpoząć odnowa i mam pytanie. jestem dopiero na drógim poziomie i tam jest taka sytuacja, że trzeba w trzecim korytażu coś zdobyć, ale idę po to wspinam się i nie mogę tego dosięgnąć czy tam potrzebna jest jakaś lina czy coś takiego? jeżeli tak to gdzie ją znaleźć?
włśnie chodzi o to, że poszedłem najwyżej jak się da szedłem w stronę tego czegoś co muszę zdobyć i spadłem a dalej nie było nic na co można było wejść.
kamera nie wiele mi daje bo dalej nie wiem jak dojść w jedno miejsce. czy było na pierwszych dwóch poziomach miejsce gdzie dało się linę zdobyć na której można dojść do punktu położonego gdzieś wyżej?
nieźle. ja mam problem wyszła chyba dzisiaj jakaś aktualizacja, ale po z aktualizowaniu nie działa znaczy nie chce się uruchomić jak pobrać tą grę z oficjalnej strony a anie z audiogames bo tam nie jest z aktualizowana.
A ja to w ogóle nie umiem w Bokurano. Niby kiedyś próbowałam, ale po angielsku też bym nie umiała, gdybym sobie tłumaczyła właśnie na angielski, więc kiepsko.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."