Iphone 13 mini 128 gb biały laleczka, jedyny taki! Zobacz! No scam my friend :)
Back to Elektronika#1 misiek
Witam na mojej aukcji. Dziś Misiu ma do zaoferowania niezwykle wdzięczny i sympatyczny telefonik jakim jest Iphone 13 mini. Jego stan oceniam na bardzo dobry, gdyż ideał to tylko prosto ze sklepu. Ten malutki Iphone sprawuje się świetnie, a praca na nim to czysta przyjemność. Dbałem o tego malucha bardziej jak o siebie, więc jest normalnie cycuś glancuś. Nigdy nieroskręcany, nienaprawiany wszystko full oryginał jak Apple chciało :) Brak jakichkolwiek przetarć, odprysków, czy głębszych rys. Iphonik aktualizowany na bierząco i mamy tu najnowszą wersję Ios, która wyszła kilka dni temu. Oczywiście wylogowany z Icloud i przywrócony do stanu fabrycznego. Zakupiony 2 lata temu w sieci Play. Oczywiście nie posiada sieciowych bzdur w sowcie, bo Apple zwyczajnie na to nie pozwala. Bateria 85% trzyma świetnie 2 dni w cyklu mieszanym, 4 w cyklu tylko sporadyczne rozmowy. O jakichś nagłych spadkach energii i wyłączaniach telefonu niema mowy. Sprzedaję jak zestaw sklepowy czyli, oryginalne pudełko, papierki, naklejki, oryginalny nigdy nie użyty kabelek lightning na usb c, szpilka do otwierania klapki na sim. W gratisie dorzucę używany kabel lightning na usb a w oplocie w bardzo dobrym stanie. Cena jaka mnie interesuje za to cudeńko to 1300 zł, bo na prawdę wart jest tych pieniążków. Mi już zbędny, a komuś napewno posłóży jeszcze wiele lat, a aktualizacji jeszcze pewnie z 5 lat dostanie. Serdecznie polecam i zachęcam do zakupu. Na wszelkie pytania odpowiem tutaj.