EltenLink

Medale Francja 2024

Back to Wydarzenia i nowiny

#1 mustafa

srebro w kajakarstwie wywalczyła Klaudia Zwolińska.

Liczę na to, że ktoś dołączy się i wspólnie będziemy to aktualizować.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-07-29 19:17

#2 mustafa

Drużyna polskich szpadzistek wywalczyła brązowy medal. W walce o brąz Biało-Czerwone wygrały po dogrywce 32:31 z Chinkami.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-07-30 21:27

#3 mustafa

Czwórka podwójna - Dominik Czaja, Mateusz Biskup, Mirosław Ziętarski, Fabian Barański - zdobyła brązowy medal w wioślarstwie.

2024-07-31 18:39

#4 Monia01

Czwórka podwójna - Dominik Czaja, Mateusz Biskup, Mirosław Ziętarski, Fabian Barański - zdobyła brązowy medal w wioślarstwie.

🇺🇦 🇵🇱
2024-07-31 18:42

#5 Monia01

Oj, przepraszam, zdublowaliśmy się, bo nie odświeżyłam wątku. W każdym razie to było ciekawe widowisko, z dużą szansą na srebro.

🇺🇦 🇵🇱
Edited 2024-07-31 18:43

#6 mustafa

Iga Świątek zdobyła BRĄZOWY MEDAL na Igrzyskach Olimpijskich.

2024-08-02 18:41

#7 mustafa

Ograliśmy Amerykańców 3:2w półfinale , mamy srebro, w niedziele mecz o złoto. Siatka.

2024-08-07 18:30

#8 Kat

We wspinaczce kobiet brąz zdobyła Aleksandra Kałucka i złoto - Aleksandra Mirosław.

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2024-08-07 19:11

#9 djsenter

Ja tylko podziękuję za te aktualizacje od was, dobra robota! Śledzę wątek.

Senter San
2024-08-09 16:26

#10 Monia01

Natalia Kaczmarek zdobyła brąz w biegu na 400 metrów. Jest to jednocześnie pierwszy medal dla Polski w lekkoatletyce na tych igrzyskach.

🇺🇦 🇵🇱
2024-08-09 21:30

#11 mustafa

Polscy siatkarze przegrali z Francuzami walkę o złoto 0:3.

2024-08-10 14:26

#12 Monia01

Julia Szeremeta zdobyła srebrny medal w boksie w kategorii do 57 kilogramów. Jest to pierwszy medal w Boksie dla Polski od 32 lat i pierwszy dla Polki w ogóle, dopiero od 2012 roku na igrzyskach rywalizują pięściarki.

🇺🇦 🇵🇱
2024-08-10 23:09

#13 Monia01

Daria Pikulik wywalczyła srebrny medal w kolarstwie torowym.

🇺🇦 🇵🇱
2024-08-11 15:21

#14 mustafa

2024-09-04 13:39

#15 balteam

Teraz już są igrzyska paraolimpijskie, aktualnie mamy 10 medali, chyba, że coś dzisiaj wpadło, w klasyfikacji krajów jesteśmy na 20 miejscu.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-09-04 14:03