city of division już jutro
Back to Nowości#21 zywek
Python to w ogóle za wolny jest na takie przetwarzanie tylu rzeczy
#22 nuno69
Nie no Python jest wystarczajacy. Przeciez EveOnline jest w Pythonie. Po prostu zle napisane poruszanie i walidowanie wszystkiego, ale to absolutnie wszystkiego na serwerze. Oczywiscie nie ufa sie klientowi ale wstepnie mozna na przyklad przy poruszaniu
#23 miki2137
gdzie jest jakies read me albo klawiszologia, w folderze z gra nic takiego niema
#24 Adasadula
jest, mówi ci coś folder documentation?
#25 miki2137
folder "C:\Windows (C:)\Program Files (x86)\city of division" niema folderu documentation a nieznalazlem innego folderu tej gry
#26 Adasadula
O widzisz, to dziwne ja w C:\Program Files (x86)\city of division\documentation mam wszystko, mimo tego, dokumentację masz w lobby w grze pod f4 i wiew documentation
#28 Adasadula
dziwne :O
#29 krzywy
Mi na przykład gra się wgl nie odpala xd, też fajnie
#30 miki2137
dzieki sprubuje przez to lobby
#31 Adasadula
ej, gra ktoś aktywnie? Ma ktoś sposób na sniperki? Ja jak mam szczęście w 20 minut zabiję nią może 2/3 graczy. Mój sposób polega na wystawianie stołów przez okna i jak ktoś podchodzi napieprzania z góry xd, ewentualnie wejściu na ulicę i obserwowaniu jakiegoś budynku gdzie są ludzie, gdy ktoś wychodzi czekam az znajdzie się mniej więcej na środku i staram się go zabić, ale jest to średnio skuteczne.
#32 balteam
jak tam z namierzaniem graczy? jak w the road to rage?
#33 Adasadula
masz skaner którym możesz patrzyć wokół siebie, musiał byś to zobaczyć w praktyce bo trochę trudno to wytłumaczyć, możesz go użyć co 5 sekund i odtwarza dźwięk gdzie znajdują się gracze w stosunku do twojego polozenia, musisz słuchać kroków, możesz tesz zprawdzić pod w co jest przed tobą. Na początku wydaje się dzikie, ale kwestja treningu :)
#34 balteam
a to nie chce mi się nawet, najbardziej wkurzające co chwile wciskanie tego samego klawisza żeby usłyszeć dźwięk,
#35 Adasadula
jednak tutaj musisz polegać na tym co słyszysz, kroki, etc, a nie jakimś beepie jak w chyba kazdym FPSie dla ślepych co moim zdaniem jest dobre, ten skaner pod V jest tylko jako pomoc.
#36 kamil33
witam, piszę z taką proźbą czy podpowie ktoś jak się dostać do tej gry? bo może mi umkneło w komentarzach, a trochę ich tu jest.
#37 Adasadula
firegaming.eu. Jakaś tam znajomość angielskiego przydała by się choćby do questów, bo klipy są z angielskim dubbingiem. Jeśli grałeś w jakieś strzelanki video może ci się zpodobać :). Niestety jeszcze brak wolnego celowania, co jest problematyczne przy snipie, ale to może się jeszcze zmienić
#38 Adasadula
Taka wklejka z gry, może ktoś nie zaówazy bezpośrednio w grze więc...
welcome everyone to version 1.1 of City of Division
This update attempted to make the level system less frustrating by adding mastries to the game. If you need help with themasteries, we recommend that you read the masteries article in the documentation under the skills folder.
Z tego co się zoriętowałem polega to na udoskonalaniu się w kozystaniu z jakiejś broni, zmniejszanie odrzutu przy broni maszynowej, rozszerzanie magazynków w pistoletach, itd.
#39 martinus
Też już grę pobrałem i zamierzam przetestować.
#40 matius
Potestowałem. Jakoś mnie nie urzekła ta gra. Bardzo puste pomieszczenia. Jakoś nie mogłem także rozwalić okna na drugim piętrze żadną bronią. Narazie jakoś mnie nie przekonała ta gra. Chciałem se załadowac rozdział pierwszy,, który miałem dostępny, tej kampani fabularnej, czy coś i nie odpalało mi się.