EltenLink

FavoriteFolders

Back to błędy

#1 Numernabis

Nie wiem gdzie to zgłosić, ale dodatek ten jakoś dziwnie nie każdy folder chce dodać do listy.
Tworzę nowy folder, otwieram go i wybieram przycisk Add Folder, otwiera mi się okienko dialogowe, kóre zazwyczaj pdaje ścieżkę jako nazwę, a w tym przypadku podaje nazwę usera i nawet jak zmienię to okazuje się, że dodaje do listy folder użytkownika, a nie aktualnie otwarty.
Sprawdzałem inne foldery i dodaje, tworzyłem różne foldery i wciąż to samo. To jakiś bug, ale jak pisałem nie wiem gdzie to zgłosić, wcześniej takie coś nie miało miejsca, to musiało się stać po aktualizacji.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-07-21 17:00

#2 Numernabis

Problem rozwiązany choć i tak jest to dla mnie co najmniej dziwne.
Ustawiłem sobie w zdarzeniach wejścia własny skrót, dla mnie bardziej przyjazny i kiedy otwieram folder, który chcę dodać do listy ulubionych i uruchamiam FavoriteFolders moim skrótem to właśnie tak się dzieje, że dodaje mi folder użytkownika zamiat aktualnie otwartego, ale kiedy wywołam FavoriteFolders skrótem oryginalnie ustawionym czyli WinKey+BackSpace to w tym przypadku dodaje mi właściwy, ten otwarty folder.
Dziwadło jakieś.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-07-21 17:09