EltenLink

Nowe Limity Posiadania Gotówki w Domu?!

Back to Wydarzenia i nowiny

#1 mustafa

Przeklejam link do artykułu. Pewnie wszyscy zaraz powiedzą, że są karty i poco komu tyle gotówki, ale ja uważam, że jest to ograniczanie naszej wolności. Każdy powinien móc mieć tyle gotówki ile będzie chciał.

https://legaartis.pl/blog/2024/07/04/nowe-limity-posiadania-gotowki-w-domu-co-nas-czeka-od-1-wrzesnia-2024/

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-07-14 07:23

#2 balteam

Mam nadzieję, że będzie duży sprzeciw społeczny

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-07-14 09:16

#3 cinkciarzpl

Sorki, ale Co to za pierdoły? Gdzie link do rozporządzenia/ustawy/whatever? Kto to przegłosował, podpisał i kiedy? Takie arty kupuje się w sklepach z artykułami, zazwyczaj szemranej proweniencji. Zero źródeł, same niby to emocje społeczne, gdzie po raz pierwszy widzę to takna prawdę na tej podanej stronie. Czyli typowy dmuchawiec. Tak to na razie wygląda.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2024-07-17 01:41

#4 Julitka

Nie znam za bardzo strony, nie wchodzę.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2024-07-19 10:37

#5 mustafa

Głos Szczeciński czy infor nie będą chyba bardziej wiarygodne. Legitna strona.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-07-19 14:02