PSE Forum mieszane

Tylko śpiewająco

Started by everlastingdream 104 posts last post 3 years ago Page 3 of 6

#41 2 likes

Transcription

Muszę szczerze Wam powiedzieć, że choć rządzę tym forum, widzę ten wątek dopiero dziś i jestem zachwycona, że istnieje. Bardzo mi się podoba, że jest takie coś i bardzo bym chciała, żeby ktoś ze mną, za mną, nie tylko dla pisanek, chciał pośpiewać. Tak i już.

#42 1 like

Transcription

Jako, że mam dzisiaj specyficzny głos, no to pewnie będę gadać też trochę przez nos. Chociaż tu się tylko śpiewa, lecz nie jestem na to gotowa, bo z tym moim głosem to nagrywać pewnie będę od nowa. Wiem, zrobiłam to do przesady, ale po prostu mam wywolone.

Happy hacking

#43 1 like

Transcription

Droga Paulino, powiem ci, myślę, że wątek ten jakkolwiek piękny i ubogacający grupę T, bardziej do PSE nadaje się. Nie uważasz?

#44 2 likes

Transcription

Specjalnie podpięłam Olympusa, by u was zarobić plusa Chociaż naprawdę boli mnie dziś głowa, nie będę tego z kolei nagrywać od nowa Co do pse i do przeniesienia wątków, w zasadzie można to pomyśleć od początku Bo w sumie jeśli chodzi o integrację, ten wątek ma swoją byturację A tak w zasadzie wiem, że mój głos nie jest najpiękniejszy dziś Lecz może przez mój wpis, głosem robiony nie najpiękniejszy Trafi się tu ktoś kompetentniejszy i nadrobi stratę, jaką na uszach wyrządziłam wam tym głosem Mim

Happy hacking

#45 1 like

Transcription

Droga Paulino, powiedzieć Ci muszę, że poruszyłaś mą biedną duszę. Ponadto, choć nie jestem tak dobrą poetką jak Ty, muszę powiedzieć Ci, że bardzo podobała mi się Twoja prezentacja. I uważam, że bardzo ważna jest integracja, dlatego też kiedy pisanka zostanie złapana, przeze mnie oferta tego wątku zostanie do Ciebie wysłana.

#46 1 like

Transcription

Wszak powiem ci Zuzanno, że idealnie to zrobiłaś, bo swym wpisem o ofercie pisankę rozbiłaś.

Happy hacking

#47 1 like

Transcription

Droga Paulino, sama się zdumiałam, kiedy pisankę tym wpisem złapałam.

#48 1 like

Transcription

Zatem muszę ci uczciwie pogratulować, że udało ci się pisanko zezdominować.

Happy hacking

#49 1 like

Transcription

Dziękuję Ci serdecznie, aczkolwiek prawdę mówiąc dzisiaj nie robiłam tego specjalnie koniecznie. Po prostu tak się złożyło, że co napisałam to mi jajeczko wskoczyło.

Transcription

Czy ja mogę z wami też pośpiewać, bo ja bardzo lubię robić to. Powiedzcie mi, czy to fajnie będzie, gdy dołączę do was. Chociaż już dwudziesta godzina i powoli będzie trzeba iść spać. Chcę zaśpiewać piosenkę, zaczynam o tym, że nie chcę mi się spać, ale chcę posłuchać słuchowiska w polskim radiu. Sorki, improwizacja.

Cholerne wstrętne sample w suno!

Transcription

Witam, sorry, witam bardzo serdecznie, oto próbka mojego głosu, bez kotek na płotek i mruga, ładna to piosenka nieduga.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#52 2 likes

Jejku, nie słuchałem tego wątku wcześniej. Słuchając go, nie mogę pozbyć się skojarzeń ze śpiewaniem przez księży Męki Pańskiej.

Transcription

No to ja ci powiem tak, wyobraź sobie, że w wielką sobotę ksiądz śpiewał tak, moi drodzy, chciałbym wam powiedzieć tak, tak, tak, i przez cały czas tak, myślałam, że umrę ze śmiechu. Hmm.

Transcription

Pawlik, dlaczego ja nie słyszałam twojego głosu? Ja nie wiem dlaczego Wciąż śpiewam na jednym dźwięku Trzy fosty pod rząd

Transcription

A kto się odważył, by tutaj coś napisać, może ja spróbuję jeszcze coś nagrać i zdobyć pisankę.

Transcription

Ja dawno nie śpiewałam, dawno nie robiłam tego, ale pisankę zobaczyłam. Mam nadzieję, że może uda mi się zdobyć ją i powiększyć kolekcję swą. Nie mam jakoś weny na żadne śpiewanie, ale może dobrze się tu stanie, że może zdobędę pisankę swą. Melodię miła. Uciekła. O, ho, ho.

Give me a sign.

#57 Edited

Niespecjalne, ale OK.
Give me a sign.

Transcription

Mam tę drogę, każda motywacja jest dobra.

Transcription

Monty, ja cię proszę, żebyś tylko posługiwała się głosem, bo to chodzi w tym wątku. Niestety moje melodie nie są zbyt wymyślne, ale przynajmniej się rozśpiewałam.

#60 1 like

Pawlinku, jedno zdanie i rozwalasz system. :D i żeby to pierwszy raz było... :D