Transcription
Cześć! Tak sobie pomyślałam, że może ktoś chciałby rozmawiać dźwiękami i mówić tylko śpiewem, bo czemu nie? Zróbmy coś fajnego.
Cześć! Tak sobie pomyślałam, że może ktoś chciałby rozmawiać dźwiękami i mówić tylko śpiewem, bo czemu nie? Zróbmy coś fajnego.
O tak, moja droga, pomysł na wątek udał ci się wspaniały. Bo to przecież ciekawe, byśmy rozmową śpiewały. I śpiewali, czemu nie, pewnie chłopaki dopiszą się.
No czy ja wiem, czy mają w sobie tyle odwagi, by zaśpiewać nam z całego serca, tak z całej duszy. No, może spój, ewentualnie, a mimi, si, mi chiamano, mimi. Czy jakoś tak to? Ale ciało, ale jestem pewna, że to od tej cudownej Ari.
Jak się dwie operówki zakręcone spotkały, Chociaż wirtualnie, ale sobie pośpiewały. Sodomimi, dobrze zrozumiałaś, stąd pochodzi mój nick, Bo się śpiewało swego czasu teorie. Tak mnie Eltern zwie Mimi, a chrzestne moje imię Emilia. Już wiesz, jak się to zaczynało, Cóż więcej, nie w tym wątku cała aria. Życzę miłego dnia i udanego wieczoru, I szczęśliwego nowego roku. Bądź szczęśliwa, I wszyscy, którzy słuchają. Dlaczego? Bo kończę ten wpis.
Emilia, Emilia, rozumiesz? Ach, muzyka, bez niej świat byłby szary. A gdy słyszę twój śpiew, to wszystko kolorystaje się. Tak. Tak cudownie opowiadasz, jeszcze tryby, no wiesz, ja tak nie umiem, ale trudno, trudno, trudno. No właśnie, zapomniałabym życzyć wszystkim wam, by ten następny rok szczęśliwy był i brzmiał setka minut, setka... ...setka minut grał szczęśliwego nowego roku, szczęśliwego nowego roku. Tak.
Dziękuję, chociaż nie wszystko zrozumiałam, lecz się domyślam sensu słów, bo trochę cicho się nagrało. Dziękuję, również mi się podoba Twoja barwa i całokształt głosu. Życzę jeszcze raz szczęścia i spełnienia marzeń.
O, Cholipka, może teraz będzie lepiej? Cóż, nie chciałam, by się przesterowywało, więc ściszyłam w systemie mikrofon mój, bo kiedy wczoraj nagrywałam się komuś w ten sposób. Cóż, brzmiało to okropnie.
O, idealnie! Myślę, że teraz mnie zrozumiesz. Tylko trochę, trochę lipa, bo nie zaśpiewam tego jeszcze raz. Jeszcze raz szampańskiej zabawy.
A jakby ktoś, co nie wierze, źle czuł się w operze, to przecież można śpiewać tak, jak podpowiada serce. Każdym głosem, byle z sensem.
No cóż, zrozumiałam za drugim i trzecim razem, wszystko gra, a że zmianę klimatu też lubię, to również zmieniam go. Pozdrawiam.
Ale mi jakoś tak dzisiaj operowo. Sama nie wiem, sama nie wiem czemu, ale mogłabym przetańczyć całą noc, przetańczyć całą noc. Bez przerwy, wiecie jak tam jest dalej. No co ja się będę produkować.
I znów się dogrywam. No cóż, ja też jakoś tak lubię operowo. Chociaż mam rzadko okazję na co dzień. Cóż, ty się w tym kierunku uczyć. Może zwiążesz z tym życie. Aby ci sprzyjał los. No cóż, ale zmieniając temat, to z My Fair Lady zabrzmiało bardzo miło. I w ogóle pasuje do twojej barwy głosu. A że śpiewamy różne gatunki, to ponoć nieszczególnie. Bo jak się jest operowcem, to jakby się trzeba trzymać tego jednego. No ale uczył Marcin Marcina. Cóż, życie weryfikuje niektóre pogody. Panie Marcinie, może dobrze dzięki za życzenia Sylwestrowo-Moroczne.
Nie muszę wychodzić do kościoła.
Człowieku, do jakiego kościoła proszę Cię, proszę Cię śpiewaj do nas, bo tu, tu się tylko śpiewa, tu się tylko śpiewa. Jeśli masz ochotę mówić to, myślę, że są do tego stworzone inne miejsca. A mimi, powiem Ci, że mam to gdzieś. Mogę sobie śpiewać wszystko co chcę, co chcę, co chcę, co chcę. Bo jak wiadomo na fortepianie można zagrać klasykę. I jazz. A my mamy w gardle instrument wszechstronny. Więc po to szufladkować się.
Ale się ubawiłam, że z nas takie aparatki, no cóż, ja też tak sądzę.
Moje drogie panie, dlaczego śpiewacie w taki sposób, czy nie da się jakoś bardziej wesoło, szybko, wiecie o co chodzi, chyba zgubiłem trochę ton, ale to wcale nie ma znaczenia.
Nie miał sensu tamten wpis Lecz nie zrobię na to nic Bo usuwać się ich nie da Ani edytować Ale mogę nagrać jeszcze raz Sprostowanie, póki na to czas Może nie jest tak, że opery nie lubię Jednak nie mam operowego głosu I nie powitam was w operowym klubie I niestety kończyć muszę Nie mogę Nie mam pomysłu co dalej mówić w tym wpisie Więc życzę wam miłego wieczoru Do zobaczenia w zasadzie usłyszenia
Witajcie wszystkiego najlepszego z okazji roku nowego, Paulinux masz fajny flow, muzyka to rzecz gustu i każdy go ma. A jeśli chcemy śpiewać, niech każdy robi to jak chce i dzięki temu jest ciekawy świat.
A dziękujemy i również życzę Wam wszystkim szczęśliwego nowego roku.
Amen.