youtube bez reklam z vpn, działa.
Back to inne#1 balteam
Witajcie, youtube blokuje różne aplikacje, które odcinają nas od reklam podczas oglądania filmów. Padł youtube vanced, różne lokery do reklam też przestają działać, ale puki co jest 1 niezawodny sposób na całkowity brak reklam.
Testowałem na apce na androidzie, reklam brak, wystarczy połączyć się przez vpn z albańskim serwerem, youtube tam puki co nie ma reklam, więc działa.
Używam nord vpn, płatny, uważajcie na jakieś beznadziejne darmowe vpny, często są niewiarygodne, ale jak ktoś zna jakieś to śmiało polecajcie.
#2 Paulinux
Ale czyli że można na swoim koncie Google połączyć się i nie mieć reklam, czy trzeba tworzyć nowe tam?
#3 balteam
Łączysz się przez vpn z albańskim serwerem i tyle, używasz normalnego swojego konta.
Jak łączysz się z włoskim serwerem, to masz włoskie reklamy, a że w Albanni nie mają podobno, to ty też ich nie masz.
#4 zywek
Jak to vanced nie działa? :O pierwsze słyszę.
#5 balteam
no mi nie działa, już dosyć dawno, koleśteż pisał, że nierozwija i jakoś tak powinnajużniedziałać.
#6 zywek
revanced.
#7 misiek
A Serwsharka ktoś używał?
#8 camila
Jedyne co, to nie kupujcie Youtube Premium przez VPN w Krajach, gdzie Youtube Premium jest tańszy. Google będzie anulować abonamenty i blokować takie akcje.
Revanced działa tylko jak jeszcze go używałam trzeba było go sobie kompilowac samemu.
#9 misiek
Dobrze wiedzieć.
#10 mustafa
Szukanie oszczędności gdzie koszt na osobę przy family to niecałe 8 zł to już trzeba być niezłym centusiem.
-- (camila):
Jedyne co, to nie kupujcie Youtube Premium przez VPN w Krajach, gdzie Youtube Premium jest tańszy. Google będzie anulować abonamenty i blokować takie akcje.
Revanced działa tylko jak jeszcze go używałam trzeba było go sobie kompilowac samemu.
--
#11 misiek
O ile familia też używa Youtube premium, albo znajdziesz sobie osoby, które używają. U mnie wszyscy używają zwykłego z reklamami, ale cóż.