EltenLink

youtube bez reklam z vpn, działa.

Back to inne

#1 balteam

Witajcie, youtube blokuje różne aplikacje, które odcinają nas od reklam podczas oglądania filmów. Padł youtube vanced, różne lokery do reklam też przestają działać, ale puki co jest 1 niezawodny sposób na całkowity brak reklam.
Testowałem na apce na androidzie, reklam brak, wystarczy połączyć się przez vpn z albańskim serwerem, youtube tam puki co nie ma reklam, więc działa.
Używam nord vpn, płatny, uważajcie na jakieś beznadziejne darmowe vpny, często są niewiarygodne, ale jak ktoś zna jakieś to śmiało polecajcie.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-05-29 12:15

#2 Paulinux

Ale czyli że można na swoim koncie Google połączyć się i nie mieć reklam, czy trzeba tworzyć nowe tam?

Happy hacking
2024-05-29 12:25

#3 balteam

Łączysz się przez vpn z albańskim serwerem i tyle, używasz normalnego swojego konta.
Jak łączysz się z włoskim serwerem, to masz włoskie reklamy, a że w Albanni nie mają podobno, to ty też ich nie masz.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-05-29 12:46

#4 zywek

Jak to vanced nie działa? :O pierwsze słyszę.

2024-05-30 21:53

#5 balteam

no mi nie działa, już dosyć dawno, koleśteż pisał, że nierozwija i jakoś tak powinnajużniedziałać.

2024-05-30 22:30

#6 zywek

revanced.

2024-05-31 22:55

#7 misiek

A Serwsharka ktoś używał?

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-06-01 18:04

#8 camila

Jedyne co, to nie kupujcie Youtube Premium przez VPN w Krajach, gdzie Youtube Premium jest tańszy. Google będzie anulować abonamenty i blokować takie akcje.
Revanced działa tylko jak jeszcze go używałam trzeba było go sobie kompilowac samemu.

ENFP
Edited 2024-06-28 11:39

#9 misiek

Dobrze wiedzieć.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-06-29 17:37

#10 mustafa

Szukanie oszczędności gdzie koszt na osobę przy family to niecałe 8 zł to już trzeba być niezłym centusiem.

-- (camila):
Jedyne co, to nie kupujcie Youtube Premium przez VPN w Krajach, gdzie Youtube Premium jest tańszy. Google będzie anulować abonamenty i blokować takie akcje.
Revanced działa tylko jak jeszcze go używałam trzeba było go sobie kompilowac samemu.

--

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-07-07 12:39

#11 misiek

O ile familia też używa Youtube premium, albo znajdziesz sobie osoby, które używają. U mnie wszyscy używają zwykłego z reklamami, ale cóż.

2024-07-13 17:17