sprzedam olympus lsp2, i mikrofony binauralne soundman okm ii classic solo, jednak one nie dokońca są w porządku
Back to Elektronika#1 adelcia
hejwam,
mam tu do sprzedania:
1. mikrofony soundman okm ii studio solo (jeden mikrofon ma uszkodzony kabel), więc jak ktoś wam to potrafi naprawić to jeszcze by działały.
2. diktafon olympus lsp2, w stanie użiwanym ale w pełni działającim, juś po gwarancji, książeczkę ani paczkę juś od niego nie mam, natomiast jak mówię diktafon w pełni działa.
Jeśli te dwie rzeczy kupił by ktoś razem, to by było najlepiej i najłatwiej się dogadać, albo jak kupią dwie osobi z tego samego miasta, no bo jednak wysyłka ze Słowacji trochę kosztuję i raczej nie chciała bym tego wysyłać na dwa adresy.
Wiadomo, jeśli ktoś kupi tylko jedną rzecz a ktoś inny inną to teś idzie się dogadać.
ale potrzebuje się tego napewno pozbyć, bo mi kasa potrzebna.
Nie piszę tutaj o cenie, no bo każdy może mieć inne wyobrażenia, więc jeśli byście tego czy tego chcieli, to przyjdscie z pomysłem ilebyście za to zapłacili.
najchętniej w tę cęnę wliczyła bym i wysyłkę, ale zobaczymy jak tam się dogadamy.
Do Niedzieli bym poczekałam, czy ktoś się odezwie, i s jakimi ofertami, i w kolejny poniedziałek bym go wysłałam, więc jak ktoś coś, to piście napriw.
#2 KaelaMensha2000
Rezerwuję dyktafon
#3 adelcia
koleżańce wyskoczył jakiś niespodziewany wydatek, więc diktafoniku nie mogła kupić, więc jest on dalej do dispozicji.
#4 adelcia
Diktafon jest półsprzedany.
Piszę pół, bo wysłałam go wczoraj dokolegi na słowacji, który go zobaczy potestuje, a jak mu się spodobato mi wyślę kasę, a jak nie to mi go zwróci, więc się okaże co i jak.
#5 adelcia
diktafon definitiwnie sprzedany, a mikrofony, cóś chyba ich wyrzucę bo to nikt juś nie kupi, także dziękuję możma temat zamknąąć .
#6 pates
Sprawa nieaktualna, ogłoszenie dalej połowicznie aktualne.
#7 adelcia
jeśli ktoś z was ma kogoś kto by wam umiał ten lewy mikrofonik tudzieś kabel pod nim naprawić, i chciał by je kupić za 20 góra 25euro wraś z wysyłką w cenie, to piście.
#8 Adasadula
A ten mikrofon tylko przerywa czy wgl go nie słychać, tzn jeśli poustawiasz kabelek pod roznymi kontami to czy na chwilę ten lewy kanał jest słychać?
-- (adelcia):
jeśli ktoś z was ma kogoś kto by wam umiał ten lewy mikrofonik tudzieś kabel pod nim naprawić, i chciał by je kupić za 20 góra 25euro wraś z wysyłką w cenie, to piście.
--
#9 adelcia
jak by się ten kabelek np przytrzymało kiedy to nachwilę zaskoczy i zacznie działać to chyba by działalo.
#10 Adasadula
Tzn ten lewy kanał w zalezności od połozenia kabla pojawia się i znika?
#11 adelcia
taktakcoś takiego.
bo na nagraniach które miałam z tymi mikrofonami jako ostatnie to było tak że jak np obróciłam głową, to dzwięk namoment wskoczył, i przy kolejnym ruchu się przerwał.
-- (Adasadula):
Tzn ten lewy kanał w zalezności od połozenia kabla pojawia się i znika?
--
#12 pates
Co z tym?