iphone

Apple Watch.

Started by skrzypenka 418 posts last post 3 years ago Page 10 of 21

#181 1 like

No powiem Wam, że mnie ta funkcja monitorowania tętna prawdopodobnie życie uratowała. Coś mi było ciągle za gorąco od pewnego czasu, ale to olewałam, bo i upały były wtedy i setki wytłumaczeń, ale jak zobaczyłam jak serce wariuje, poszłam na badania i się okazało, że jeszcze może z rok i byłoby krucho.

O matko, ale już jest dobrze?
Große Operndiva?

#183 1 like

No tak. Z lekami na stałe skończyłam, ale biorąc pod uwagę to, co się mogło stać, skończyło się bardzo dobrze.

#184 3 likes Edited

Wczoraj miałem trochę słabą sytuację.
Byłem sobie z ziomeczkami w restauracji, ale po zamówieniu jedzenia rozładował mi sie telefon, gdzie miałem apple paya, bo karty ze sobą nie nosze jak nie trzeba.
Nie wiedziałem jeszcze wtedy, że apple pay działa na apple watchu bez internetu i bez połączenia z telefonem.
Okazało się, że działa, więc jestem przygotowany na przyszłość żeby sie nie martwić. Wystarczy mieć skonfigurowane apple pay na watchu i dodaną karte i wszystko śmiga nie trzeba nic więcej brać jak watcha.

Ja jak mam płacić bezgotuwkowo, to teraz tylko watch.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Jeszcze zastanawia mnie ta funkcja, która pozwala na odblokowywanie iphone za pomocą face id z apple watch jeśli znajduję się na naszym nadgarstku, watch odblokowuje telefon z założoną maską.
Tylko, że z nową aktualizacją czy jeszcze to jest potrzebne?

A ja niestety nie mogę dodać swojej karty do Apple Pay. noż qrdeee, próbowałem tak czy siak, ręcznie i automatycznie, z dużych liter wszystko i normalnie i zawsze jakiś błąd po stronie banku wyskakuje

To może udaj się do banku? Może nie masz włączonych transakcji mobilnych, czy jak to tam się zwie. Ja jak podpinałem kartę do pierwszego Iphone 4s musiałem iść do banku.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Hej, ludziska. Od jutra będę miała Apple Watcha, model SE2022, ale nie mam pojęcia jak z jego parowaniem. Przeczytałam po prawdzie instrukcję na mojaszuflada, ale mam wrażenie, że na niej polegnę i to moje parowanie zakończy się wielką porażką. O ile wiem, instrukcja ta liczy sobie kilka ładnych lat, więc zastanawiam się czy od tego czasu coś się zmieniło? Czy może to tylko wygląda tak skomplikowanie?
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

No, co tu mówić. Masz applewatcha, naciskasz ten okrągły przycisk na boku 3 razy a potem już wszystko voiceover powje
-- (Kat):
Hej, ludziska. Od jutra będę miała Apple Watcha, model SE2022, ale nie mam pojęcia jak z jego parowaniem. Przeczytałam po prawdzie instrukcję na mojaszuflada, ale mam wrażenie, że na niej polegnę i to moje parowanie zakończy się wielką porażką. O ile wiem, instrukcja ta liczy sobie kilka ładnych lat, więc zastanawiam się czy od tego czasu coś się zmieniło? Czy może to tylko wygląda tak skomplikowanie?

--

#191 2 likes

Pochwalę się, AW już tkwi sobie na moim nadgarstku. Konfiguracja poszła pomyślnie, z drobnym wsparciem oka, bo tam jakieś skanowanie czy coś, ale poza tym jest meeeeega.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

Wiesz co? Ja to skanowanie obeszłam jakoś. W sensie... Jest alternatywa, ale ni cholery nie pamiętam.

#193 1 like

Oooo, to ja nic nie skanowałem, znaczy pokazałem zegarek, ale on kod jakiś chciał i go wpisałem, inna rzecz, że najpierw przypadkiem jakiś dziwny język mi się nie chcący kliknął, coś włosko, a może chińsko jakiegoś, no nie wiem, a może to portugalski był?
No, ale już działa ze dwa tygodnie i potwierdzam, jest super.

Mam apple watch siedem i tam jest taki błąd z czasem,że np. jest 21:30, sprawdzam za 20 minut i dalej jest 21:30, jak sprawdzę znowu, to jest prawidłowa godzina, dziwne.
Große Operndiva?

Ile na jednym naładowaniu taki AppleWatch wyttrzymuje?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Nie wiem jeszcze ile mi ten nowy wytrzyma, poinformuję, zależy też, co się na nim robi.
Große Operndiva?

Dokładnie, wszystko zależy od tego co się robi itp. Bardzo drenuje baterię trening, bo wtedy zegarek non stop monitoruje np tętno.

Ja bardzo dużo nagrywam na zegarku notatek głosowych i eksploatuje go bardzo, więc ciekawe, ile teraz mi wytrzyma, series 3 umiał nagrywać 6 godzin, a mi się pomyliło i mam series 8, to zobaczymy, ile da radę. :)
Große Operndiva?

Moja se trzyma przy moim użytkowaniu jakieś 2,5 dnia, ale to też zależy czy bardziej męczę czy nie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Można jakkolwiek używać bez iPhonea?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P