Integracja Eltenowiczów

Głosy Eltenowiczów, które lubimy

Started by Paulinux 498 posts last post 2 years ago Page 15 of 25

A ja głos Marcysi kojarzę jakoś z formą mówioną. Może dla tego, że dużo na tt ją słyszę?

Może tak. Ja częściej na skype niż t-t ją słyszałem. Amparro też ładnie brzmi.
May the force be with you!

@Marcysiu, dzięks. :-*
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Nie ma za co.
marzenia się spełniają.

Ja lubię głosy: Biedrony 333, Marchevaux, Lukaszenki.
Give me a sign.

Mhm pojadę po moich kontaktach, zalogowanych osobach i zaktualizuję listę. Może się to dziwne wydawać, ale niektóe głosy działają na mnie kojąco.
Kolejność jest przypadkowa, żeby nie było, że ja jestem na końcu, albo, że kogoś faworyzuje umieszczając na pierwszym miejscu.
Ninka, głos taki przyjemny dla ucha po prostu i tyle.
Monstricek, taki ciepły.
moonlight22, Ma taki fajny ciepły głos nadający się do audiobooków.
denis3333, lubię, zwłaszcza jako DJ!
strowbery,
eugeniuszpompiusz, za lektorskość.
Exterminator,
dash,
johnson, taki ciepły, fajny, elegancki.
klaudiuszwypych,
krzycha,
łowca Androidów, kolejny bardzo przyjemny głos dla mnie
Lukasz 19 milionów, twój głos kojarzy mi się z moim tatą.
Matid25,
Milena132, bardzo lubię
Monte, bardzo specyficzny głos, ale na dłóższą metę przyjemny. Jest to jeden z tych głosów, które mnie odprężają.
Pates,
Paulinux, pogadało się troszkę na tt i zależy. Na mikrofonie stereo brzmisz o wiele lepiej niż z della i tutaj ten głos też mnie odpręża. Ale na żywca wiadomo najlepiej, bo się z nią widziałem.
Zuza,
agata.d, kolejny odprężający głos. To na razie tyle.

Dzięki.
Give me a sign.

A gdzie ja :)
-- (DJGraco):
Mhm pojadę po moich kontaktach, zalogowanych osobach i zaktualizuję listę. Może się to dziwne wydawać, ale niektóe głosy działają na mnie kojąco.
Kolejność jest przypadkowa, żeby nie było, że ja jestem na końcu, albo, że kogoś faworyzuje umieszczając na pierwszym miejscu.
Ninka, głos taki przyjemny dla ucha po prostu i tyle.
Monstricek, taki ciepły.
moonlight22, Ma taki fajny ciepły głos nadający się do audiobooków.
denis3333, lubię, zwłaszcza jako DJ!
strowbery,
eugeniuszpompiusz, za lektorskość.
Exterminator,
dash,
johnson, taki ciepły, fajny, elegancki.
klaudiuszwypych,
krzycha,
łowca Androidów, kolejny bardzo przyjemny głos dla mnie
Lukasz 19 milionów, twój głos kojarzy mi się z moim tatą.
Matid25,
Milena132, bardzo lubię
Monte, bardzo specyficzny głos, ale na dłóższą metę przyjemny. Jest to jeden z tych głosów, które mnie odprężają.
Pates,
Paulinux, pogadało się troszkę na tt i zależy. Na mikrofonie stereo brzmisz o wiele lepiej niż z della i tutaj ten głos też mnie odpręża. Ale na żywca wiadomo najlepiej, bo się z nią widziałem.
Zuza,
agata.d, kolejny odprężający głos. To na razie tyle.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Kurde zapomniałem napisać. Chociaż wiesz tak z pół eltena bym wymienił, bo i dashka głos mi się podoba i cinkciarzapl,, midziego i parę innych. Napisałem tylko te głosy, które podobają mi się najbardziej.

a mnie tam nikt nie wymieniał i nie żałuję. a co do Moonlight @dj graco, taak, masz rację!

No cóż, mnie też kto mało kto wymienia, ale zdaje się, że dwum panią się podoba mój głos, tj MoonLight i Lwica.

aa to to wiedziałem.

spokojnie! Mój głos też podoba się mniejszości.
-- (DJGraco):
No cóż, mnie też kto mało kto wymienia, ale zdaje się, że dwum panią się podoba mój głos, tj MoonLight i Lwica.

--
Student studentowi wszystko

#295 1 like

Jak mogłeś, w końcu ze mnie największy przystojniak na Eltenie, to i mój głos też musi być niczego sobie.
-- (DJGraco):
Kurde zapomniałem napisać. Chociaż wiesz tak z pół eltena bym wymienił, bo i dashka głos mi się podoba i cinkciarzapl,, midziego i parę innych. Napisałem tylko te głosy, które podobają mi się najbardziej.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#296 1 like

Co tu się :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#297 1 like

Tak, potwierdzam, spokojnie, moje staty też spadają. xd
-- (zvonimirek222):
spokojnie! Mój głos też podoba się mniejszości.
-- (DJGraco):

--

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#298 1 like

@Martinus, może to dlatego, że nagrywasz się z lipnego mikrofonu i niektórzy nie s.ą w stanie wyłowić z Twojego głosu tej magii, głębi czy innego tere fere
Happy hacking

#300 1 like

A mnie to nikt nie luuubi słuuuchaaaać. ;(