Integracja Eltenowiczów

Głosy Eltenowiczów, które lubimy

Started by Paulinux 498 posts last post 2 years ago Page 10 of 25

powiem tak:
mojego głosu wzmiankowała tylko jedna użytkowniczka i tyle.
nie narzekam specjalnie
Student studentowi wszystko

A czy ja narzekam? Stwierdzam jedynie fakt, że nie każdy każdemu się podoba :P

gdybym miała napisać, czyje głosy mi się podobają, bo są po prostu ładne czy miłe dla ucha, to bym pół Eltena wypisała.Dlatego wypisałam głosy osób, które z jakichś przyczyn najbardziej zapadły mi w pamięć. :)
🇺🇦 🇵🇱

#184 1 like

Ja? YY? What? Ja zgnieciony mam ten głos i niezbyt pasujący do wieku.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#185 1 like

A tam, miałbyś brzydki głos, to bym Cię nie wymieniła
Happy hacking

Dzięki Lolu za wymienienie. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Ooo- a jest coś takiego jak głos pasujący do wieku?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#188 1 like

No, powinienem mieć niższy głos w tym wieku.

skąd ty to bieżesz chłopie

Z otoczenia.

Nie Daszku- nie powinieneś. Każdy ma głos jaki ma i trzeba się z tym pogodzić. Są i tacy, co mają ponat cztery dychy i głosik jak małolat po mutacji.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Daszku. Posłuhaj sobie moich postów na forum głosowym klango. Ja w 2010 byłem chyba jakoś w twoim wieku, o ile się nie mylę i miałem dość wysoki głos. Zresztą od tamtego czasu jakichś specjalnych zmian w tym zakresie nie zauważyłem :)

ja się wiele razy przekonałem że nie ma co brać głosu w stosunku do wieku

To często jest odruchowe. Słyszysz kogoś i automatycznie dopowiadasz sobie, w jakim ta osoba jest wieku. To naturalne.
🇺🇦 🇵🇱

mnie to na uczelni jeszcze pomładzają.

nie no wiem że jest to naturalne ale nie właściwe i ja staram się tego nie robić

Ty se Daszku Pilipiuka posłuchaj, a potem mów o niskich głosach :d

#198 1 like

Haha. Ja też tak robię i są sytuacje, bardzo dużo, że wieku nie dopasuje, ale w większości mi się udaje mniejwięcej strzelić :D

o nie!
posłuchałem sę Pilipiuka, i to nizki głos nie jest.
--Cytat (tomecki):
Ty se Daszku Pilipiuka posłuchaj, a potem mów o niskich głosach :d

--Koniec cytatu

Powiem tak:
to wszystko jest relatywne, gdyż znam ja jednego kolegę na swoich studiów, pierwszorocznika, pochodzącego z południa mojego kraju, czyli czytajcie jakaś taka Dalmacja, Split i inne tam podobne.
Głos taki zachrypnięty, nizki, i jeszczę w dodatku silny, brzmiał na starszego, ale co tu poradzisz.
--Cytat (Kasia):
Haha. Ja też tak robię i są sytuacje, bardzo dużo, że wieku nie dopasuje, ale w większości mi się udaje mniejwięcej strzelić :D

--Koniec cytatu