uvr jak używać?
Back to Oprogramowanie#1 lalar123
Przepraszam, jeśli wkleiłem nie tu gdzie trzeba ale. Dostałem od kolegi uvr podobno świetny do rozdzielania wokalu etc. Ale tam nie ma readme są jakieś skrypty jakieś mody ja w ogule nie wiem z czym to się je. Czy mógł by mi kto wyjaśnić jak się tego używa?
#2 Pitef
Odezwij się do mnie priw, trza jeno zobaczyć czy 1. Twój komp jest na tyle wydajny żeby działało, a 2. Jak, gdzie, co i w jakiej kolejności masz wszystko poinstalowane.
#3 Prof.Falkowicz
a co to jest za program, to jest coś podobnego do UVER
#4 Adasadula
To o czym napisałeś przypomina mi tylko Uber xd. Czym jest uver, bo po poszukiwaniach w googlach znalazłem tylko coś o pożyczkach i o sprzedaży kruszywa xd. Jeśli oświecisz nas czym jest ten tajemniczy uver zapewne ktoś dokładniej poinformuje cię o różnicach tych dwóch programów, a przechodząc do odpowiedzi, UVR, który jak w pierwszym wpisie zostało ładnie a krótko napisane, "podobno świetny do rozdzielania wokalu".
-- (Prof.Falkowicz):
a co to jest za program, to jest coś podobnego do UVER
--
#5 Prof.Falkowicz
no właśnie Ada mówimy o tym programie który rozdziela wokal od muzyki z tąt mamy podkład ale nie zawsze te podkłady są dobre bo czasen w tle wokal jest słyszalny
#6 Adasadula
Ja głupi, czemu z tylu nicków wybrałem Adasadula. Jak coś na przyszłość, to nie Ada spacja Sadula :D. Na imię mam Adam, nie Ada. Ja osobiście nie lubię UVR, w więkrzości przypadków lepiej radzi sobie vocal remover, a jeśli plik wejściowy jest w dobrej jakości to demux
-- (Prof.Falkowicz):
no właśnie Ada mówimy o tym programie który rozdziela wokal od muzyki z tąt mamy podkład ale nie zawsze te podkłady są dobre bo czasen w tle wokal jest słyszalny
--
#7 Prof.Falkowicz
przepraszam Cię Adam nie chciałem Cię uraźić po prostu Twój nick jest mylący
#8 misiek
XDDDDDDDDDD Jaki mylący? Przecież wyraźnie jest napisane Adaś nie ada. Ja tylko myślałem, że dalej jest napisane Sadula, nie Adula.
#9 Adasadula
Spoko, wiele osób myśli że Ada to imie, a nazwisko sadula :D
-- (misiek):
XDDDDDDDDDD Jaki mylący? Przecież wyraźnie jest napisane Adaś nie ada. Ja tylko myślałem, że dalej jest napisane Sadula, nie Adula.
--
#10 misiek
Ja myślałem, że ma być Adaś Sadula, nie Ada Sadula.