android

Asystent google po polsku

Started by Lowca_Androidow 207 posts last post 7 years ago Page 10 of 11

Daszku, a czy ne czytałeś powyższych moich postó, min nie działa mi alarm, nie tyle się wysypuje co po prostu nie działa, nie ustawia mi alarmu, nie ustawia mi minutnika
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

a jak się wysypuje?
co masz na myśli, że pisze niestety aplikacja asystent google została wstrzymana, czy naj zwyczajniej świecie się wyłącza?

#183 1 like

Wyrzuca mnie na ekran główny.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ja nie wiem coraz bardziej psują tego asystenta

#185 1 like

Mnie tam wsio bangla

Jeden koleś na youtubie podporządkował swoje życie asystentowi. Spytał go czy ma zrobić tatuaż, i jak ten odpowiedział, że tak, to poszedł i zrobił. Spytał też czy ma umyć samochód. Na odpowiedż nie, postanowił, że będzie jeździł uświnionym. Masakra.

Dobrze, że nie wpadł na pomysł, aby zapytać się czy wyskoczyć przez okno :D

--Cytat (fantasma467):
Jeden koleś na youtubie podporządkował swoje życie asystentowi. Spytał go czy ma zrobić tatuaż, i jak ten odpowiedział, że tak, to poszedł i zrobił. Spytał też czy ma umyć samochód. Na odpowiedż nie, postanowił, że będzie jeździł uświnionym. Masakra.

--Koniec cytatu
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

To ja dzisiaj spytałam asystenta czy mam się zabić. Odpowiedź brzmiała - oczywiście.
Hmmmmm, żegnajcie!

#189 2 likes

Mi wyskoczył poradnik jak umrzeć :D
🇺🇦 🇵🇱

To widać jak ten asystencik was kocha... D.D.D.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Jak się go zapytałam, czy mam się zabić, to on mi powiedział, że może to wyszukać hahahah. :)

Bo musicie powiedzieć do niego szklana kula.

Może masz telefon Huhaweiia? Hehehe
--Cytat (daszekmdn):
Wyrzuca mnie na ekran główny.

--Koniec cytatu
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo

Dlaczego akurat Hujaway?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Generalnie Hłujawej ma problem z asystentem. Nie wiem czy wszystkie modele, ale widziałem już kilka, które wywalają błąd.
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo

Ja mogę powiedzieć, że nie wszystkie. U mnie prawie zawsze działa, chociaż czasem trzeba kilka razy powiedzieć OK google. :D CO najczęściej kończy się tym, że ręcznie robie to co akurat potrzebuje.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Witam jako ciekawostke od dzisiaj morzna słuchać radia tok fm z assystenta.
Aby go uruchomić nalerzy powiedzieć komende " Porozmawiaj z radiem tok fm"
Mamy ruwnież kategorie takie jak np:
Technologie
sport
motoryzacja
polityka
kultura
włącz radio na zywo
Pozdrawiam

ooo no to nieźle
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

U mnie to nie działa, a mam aktualkę google

Tzn włączanie radia.