Forum

Teścik mobilny

Forum głosowe

Previous 2 / 2

pajper

#21 ·

1 likes
Transcription

Test!

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Bartek1

#22 ·

Transcription

A ja mam pytanie, czy ten nie służy w sklepie, a po prostu, bo ja w piszorze wychodzimy tylko w jakiś sklep z butami chyba.

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

wojtas

#23 ·

1 likes
Transcription

Z tego, co się orientuję, to Elten nie jest jeszcze w App Store, bo to są bety dopiero, a co do sklepu z butami i Eltena, to od początku była taka historia, bo nawet jak się tam wpisze w wyszukiwarkę Elten w internecie, to i tak jest duże prawdopodobieństwo, że wyskoczy właśnie sklep z butami. Więc ja na przykład, żeby kiedyś znaleźć Eltena, bo wpisywałam Elten, nie działa, znaczy nie wpisywałam Elten, nie działa, tylko wpisywałam Elten, ale to nie działało, więc wpisywałam Elten Network, bo tak polecił Dawid, więc wtedy się udało.

lukasz1993258

#24 ·

Transcription

Tak, z tym akurat to ja też słyszałem, właśnie z tymi butami Eltena. Bartku, nie ma jeszcze tutaj Eltena, niestety, na, że jak powiem, App Store i, szczerze powiedziawszy, ja się już nie mogę doczekać tego, aż będzie, bo jestem ciekawy, jak to działa.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Previous 2 / 2