Forum

Kolejny wątek w ramach testów.

Forum głosowe

rylotek111

#1 ·

Transcription

Witajcie, witajcie, przepraszam za kolejny wątek o charakterze spammerskim, jednakże chciałbym w zasadzie mieć swój skromny udział w testowaniu, tworzeniu tychże wątków, tworzenia tychże wątków. Tak, szkoda, że nie można tutaj edytować, jak póki co. Tak, wątek oczywiście, jeżeli się doda i będzie wszystko wspaniale, no to nadaje się do usunięcia. Dodam tylko tak dla ciekawostki, że to jest w ogóle mój pierwszy wątek utworzony w ramach testu apki mobilnej na forum tekstowym. Nie ośmieliłem się spamić, no ale tutaj, co tam, weszło audio, trzeba się nim cieszyć. Tak, forum tekstowe to już jest rzecz znana, także to... Dobra, kończę to oględzenie, wątek w razie czego również do usunięcia, jeszcze raz moderację, przepraszam. To już się więcej nie powtórzy, chyba że coś będzie się chrzaniło z forum w kolejnych beta wersjach, ale no, nie myślę, żeby tak. Tak, to już się więcej nie powtórzy, chyba że coś będzie się chrzaniło z forum w kolejnych beta wersjach, ale no, nie myślę, żeby tak. Bo... Bo... Bo... Bo... tutaj generalnie no to się wszystko zachowuje jak na razie bardzo fajnie, bardzo stabilnie, także no to tyle ode mnie orzeszty

Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)

lukasz1993258

#2 ·

Transcription

No cóż, ja muszę czekać, ale jak to już będzie oficjalna wersja to sobie potestuję.