EltenLink

Rozwiązany Messenger ukrywanie aktywności

Back to inne

#1 cinkciarzpl

Cześć,
Kto mi wyjaśni o co tu chodzi?
W ustawieniach messengera jest taka zakładka status aktywności a w niej przycisk włącz wyłącz.
Problem w tym, że gdy to odznaczę, nie powinienem muc widzieć aktywności innych ani sam jej wysyłać. A widzę i wysyłam. O co tu chodzi? W pewnych sytuacjach chcę aby nikt nie wiedział że mam otwarty ten śmiesznawy messenger.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2018-12-21 11:40

#2 balteam

Może jak wejdziesz w kogoś kontakt to nie widzisz czy on jest aktywny, albo oni nie widzą czy ty jesteśaktywny?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-12-21 11:44

#3 rylotek111

Ja bym mimo wszystko stawiał na to, że ukrywa twoją aktywność przed innymi, równocześnie dając ci możliwość bycia połączonym.

Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)
2018-12-21 12:48

#4 cinkciarzpl

Dobra, to inaczej. Po wyłączeniu tej opcji, jak rozumiem, powinienem się nie pokazywać na liście aktywnych. Tym czasem gdy tylko odpalę messenger, to się pokazuję. Sprawdzone empirycznie nietylko u mnie. Czy może jest coś w ustawieniach o czym nie wiem co ma jeszcze na to wpływ? Na takim whatsappie gdy odznaczę odpowiednią opcję to działa poprawnie, czyli nie widzę statusu dostępności kontaktów, ale i ja ich nie daję. A tu?

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2018-12-21 13:01

#5 cinkciarzpl

Wątek do zamknięcia. Ten facecrap to prawdziwe badziewo. Trzeba w ustawieniach na facebooku, tak, na facebooku, odznaczyć tę opcję również. Dopiero wtedy statusy zachowują się wg oczekiwań.

2018-12-21 13:41

#6 balteam

Może nie pokazuje jak piszesz do kogoś? DOpiero jak wyślesz wiadomość
/ Albo nie pokazuje ile godz temu byłeś aktywny?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-12-21 13:41