PSE Forum mieszane

Wasze plany na wakacje

Started by olastenka 39 posts last post 7 years ago Page 1 of 2

Transcription

Witajcie! Na forum tekstowym już się pojawił ten wątek, ale może fajnie by było też go tu przenieść i porozmawiać o Waszych planach na wakacje. No ja na razie nie mam planów poza jednym szkoleniem dwutygodniowym w Bydgoszczy. To tyle Wam mogę powiedzieć.

a/12a LINE

Transcription

Moje plany wakacyjne na razie są takie, że niestety na razie póki co to w domu siedzę i bo muszę pracować, ale jeśli dobrze wszystko pójdzie, aczkolwiek się na to nie nastawiam, bo to jeszcze nie jest nic wiadomego, to może wyjadę na dwa tygodnie do Chorwacji. Ale tak, no to w sumie nie miałem jakichś tam innych planów na wakacje, ale chciałbym gdzieś wyjechać na dłużej. No mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, bo na razie jeszcze to jest nic niewiadome, ale chciałbym, żeby coś z tego wyszło. Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#3 1 like

Transcription

No dzień dobry, ja witam. Jakie moje plany na śmieszne wakacje? Jadę sobie do Norwegii w przyszłym tygodniu, potem 29 lipca sobie jadę do kuzynki, no i chyba tyle, bo tak, bo po co więcej, jak można w domu siedzieć.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#4 1 like

Transcription

Dzień dobry wszystkim, generalnie o swoich planach na wakacje pisałem na blogu, 23 lipca jadę w góry, w sierpniu może na 2-3 dni nad morze, generalnie wiadomo czasami będą jakieś wypady nad jezioro jednodniowe itd. Planuję nauczyć się jeździć pociągiem, bo w listopadzie planuję się gdzieś wybrać, na urodziny swoje, już powiedziałem, że w prezencie będę chciał bilet, nauczyć się jeszcze paru podstawowych rzeczy, których jeszcze nie potrafię, no i to chyba tyle, co do moich planów.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Miałem wyjechać do Chorwacji, ale niestety nic z tego nie wyjdzie

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#6 1 like

Transcription

Witam wszystkich, ja sobie jadę na obóz, no przepraszam, najpierw jadę do niechorzy, na dwa tygodnie, za tydzień, potem jadę sobie na obóz sportowy z lasek, jak wrócę, no i to tyle, pozdrawiam.

Transcription

Jako, że już w następnym roku wakacje się zbliżają, to stwierdziłam, że skoro tu zajrzałam, to się nagram. Moje plany na wakacje obecnie to jest to, że wyjeżdżam na dwa tygodnie na kolonie dla osób niewidzęcych i słabowidzęcych. I mam nadzieję, że tam się poduczę trochę orientacji. Kolonia będzie w rapce Zdrój i prawdopodobnie nawet na pewno będzie trwała od 5 lipca do 18 czy 19, tego akurat dokładnie nie wiem. Pozdrawiam!

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transcription

Witajcie, witajcie, odnawiam wątek i pytam Was, jakie macie plany na wakacje? To koleżanka założyła, widzę, a ja odnawiam, bo wakacje się Wam niedługo zaczynają. Więc tak się pytam, co będziecie w te wakacje robić? No ja miałam już swój urlop, wzięłam na święta wielkanocne, wzięłam na przerwę majową więcej i na przerwie majowej spotkałam się ze znajomymi, bardzo dużo z mamą spędziłam czasu, bo pojechałam do Łodzi, do domu. Teraz dzielnie pracuję przez, bo to była na początku maja, więc maj, czerwiec, lipiec pracuję jak mrówka. W sierpniu pojadę na kilka, dosłownie kilka dni do domu, chwilkę odpocznę, a we wrześniu z moim partnerem wybierzemy się na rejs zobaczyć morze i tam będziemy, to sześć dni, co jest przewidziane, no i jeszcze wspólnie cztery spędzimy, odpoczniemy. No i potem już nie mam urlopu, nic już nie będę robić, będę oczywiście pracować jak mrówka do grudnia, żeby było coś na święta, no i to już niestety tak to jest, ale ciekawa jestem, co Wy będziecie robić, bo w końcu Wy macie długie wakacje, no i fajnie by było wiedzieć, jak sobie je spędzicie. No i jeszcze wcześniej odpoczęłam. No nie, no w marcu tak, ale w maju odpoczyłam najwięcej właśnie, to był taki mój najdłuższy odpoczynek. No i teraz Wy. Pozdrawiam.

Große Operndiva?

Transcription

Witajcie, co do moich planów na wakacje, to one przedstawiają się tak, że na razie od 21 czerwca do 27 czerwca mam kurs masażu, tkanki głębokie i punkty spustowe. Później mam gdzieś zamiar, może w połowie lipca wyjechać do znajomych do Krakowa. Zobaczymy na ile to się uda, bo to też chodzi o nocleg, jeżeli noclegu nie będzie, no to nie jadę. No jest ten plan, wyjazd do tego lasu, co tutaj parę razy tu i na blogu i na forum mówiłem, więc dużo ciekawych nagrań. A tak poza tym, poza tymi planami, no to mam zamiar sobie porobić jakieś maratony z rejestratorem w różne miejsca. No nie wiem, taksę pojeździć, pociągami ponagrywać, gdzieś tam po prostu się pokręcić. Póki jest lato, nagrać jak najwięcej, no bo w zimę, szczerze powiedziawszy, za bardzo nie ma czego nagrywać. No i może nad jakąś wodę się pojedzie, coś, jak to się mówi, wszystko wyjdzie w praniu, nad jakieś morze, góry czy jezioro. Nie wyjeżdżam, bo w sumie brak kasy i w ogóle. Ale nudzić się na pewno nie. Będę. Coś się zawsze znajdzie.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

Ходыш, мы в дом на вакансии идём. 20-го ещё многочисленного на языке. Шкода 9-го экзамена смысловый. И уже 1-й подъезд на мобильный. 2-го язык с 8-го экзамена. 3-й экзамен с 8-м. 4-й экзамен с 8-м. 5-й экзамен с 8-м. 6-й экзамен с 8-м.

Transcription

Witajcie. Co do tegorocznych planów na wakacje, to powiem Wam szczerze w ten sposób. Nie mamy żadnych planów. Znaczy myśleliśmy, żeby pojechać za granicę, ale tak ogólnie to jeszcze takich planów nie mamy. Chociaż no, mówię, że może za granicę gdzieś pojedziemy albo do rodzinki tam do Ozorkowa.

Transcription

Witam Was serdecznie Ja mam takie plany na wakacje typu takim, że dopiero no te plany się zrobią tak poprawią no że będę jechał dopiero we wrześniu do Zakopanego a tak ogólnie to jeśli chodzi o czerwiec i lipiec i sierpień to tak nie mam zaplanowanego czyli będę siedział w domu Pozdrawiam

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

#13 1 like

Transcription

Dzień dobry, moje wakacje będą następujące. Wrócę sobie do chałupy, tam będę sobie coś tam tworzyć, komput na kompie, nie wiem, jeszcze będę z kimś rozmawiać, na pewno chcę wyjechać pod namioty. Nie wiem do końca, kiedy to nastąpi, ale chcę to zrobić, bo namiot już jest kupiony, no to trzeba gdzieś pojechać sobie. Chcę też sobie troszkę na działkę pojechać, chcę też pojechać tandemem gdzieś, znaczy myślę, że to akurat będę robić dosyć często w wakacje. No i oczywiście, jak to na mnie, jak to moja tradycja mówi, jadę na obóz. Jak to już gdzieś na ordynie wspominałem, jadę na obóz z Lasek, dokładnie 17 lipca. O 9 jakby się ktoś chciał zabrać. No i generalnie, jeśli chodzi o takie wyjazdowe, to tyle, ale myślę, że też w domu i w okolicach mojego miasteczka kochanego spędzę dosyć fajny czas.

Transcription

A moje tegoroczne wakacje nie wiadomo jakie w ogóle będą, bo szczerze powiedziawszy nie wiem co z sobą zrobić na chwilę obecną, chciałbym gdzieś wyjechać, ale za bardzo nic mi do głowy nie przychodzi w związku z powyższym, mimo to, że do wakacji jest tydzień, jeszcze za bardzo nie wiem co mógłbym w te wakacje zrobić. Chociaż, szczerze powiedziawszy, chciałbym pojechać chociaż na dwa lub trzy tygodnie nad morzem. No nic, pożyjemy, zobaczymy. To tyle.

#15 1 like

Transcription

Dzień dobry, ja pominąłem tutaj bardzo, ale to bardzo istotną rzecz, gdyż nie wiem, czy Państwo śledzą takie różne rzeczy, takie jakie ja śledzę, Jezu, ja jestem nieskładny i to taki mocno nieskładny, ale 14 czerwca roku 2018 rozpoczął się mundial w Rosji, który potrwa do 15 lipca, więc przez pierwszą część wakacji będę na pewno oglądał mecze przez calutki praktycznie dzień, gdyż są po 3-4 dziennie w okolicach 13, 15, 18, 21 lub też 14. 16 chyba, czy 17, 20, 22, znaczy pfu, jakoś tak, ale na pewno najpóźniej jest o 21, więc to będzie moja pierwsza część wakacji, a dopiero później będzie można pomyśleć o tandemach, obozach i namiotach. To takie małe dopowiedzenie do tego, co nagrałem wcześniej.

Transcription

Ja chyba o tym nie mówiłem, ale ja zamierzam w tym radiu zabrać się ostro do nasłuchów. Wiesz co ja mówię, w te wakacje zamierzam się zabrać ostro do nasłuchów radiowych.

Transcription

W ostatnim roku byłem o siostrze we Włoszech, w tym roku jestem w domu nigdy mniej. Jedziemy, ale do nas ma przyjechać gość księg. Pod koniec i po cza ma przyjechać brat, który za swoją własność go ma mi w domu pracować. Życie także będzie fajnie, a potem jak przyjrza ma przyjechać siostra do mnie z wóz.

#18 1 like

Transcription

Witajcie, jest 2019, a jakie wasze plany w tym roku? Ja na przykład miałem jechać na SEC, ale z różnych kwadratowych i podłużnych powodów to nie wypali. Ale na pewno jadę nad morze, planuję pojechać tam, gdzie chcę na dłużej. Może mnie ktoś będzie odwiedzać w te wakacje, bo się otwarłem na świat bardziej niż wcześniej, prawda? Pojeździć też po znajomych może, jak prawda mi umiejętności pozwolą. I co? W końcu jadę. Jakoś ciekawiej spędzić te wakacje niż tylko przed PC. Tak jak w tamtym roku, bo w tamtym roku jak nie spałem w cieni, to spędzałem ten czas często dość ciekawie. No i co? I w sumie chyba tyle.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Dobry wieczór, a nie, w sumie jeszcze dzień dobry, bo słońce jeszcze cały czas chyba świeci, no to tak. Wakacje 2019 zaczynam już od 18 czerwca, wylatuję sobie z wielkiej Brytfanny do Polski i mogę być nawet do września. Oczywiście to wszystko zależy od tego, gdzie będę, jak sobie wszystko zaplanuję, bo jeszcze konkretnie nie wiem. Na pewno u trzech osób będę, a czy coś więcej, no może ktoś ze tenowiczów chciałby mnie zobaczyć, usłyszeć na żywo, to proszę dawajcie mi znać w wiadomościach prywatnych albo tutaj na forum, nie, może lepiej w wiadomościach prywatnych. Tutaj po prostu dzielimy się planami. Pozdrawiam.

Transcription

Rok minął od mojego ostatniego postu. Więc zadaję wam teraz ja pytanie. Jakie macie tegoroczne plany na wakacje? Bo już przypominam, że tydzień pierwszy wakacji jest.