EltenLink

Szukam zegarka mówiącego z kogutem i melodyjkami.

Back to Elektronika

#1 markus1234

Witajcie. Poszukuję zegarka mówiącego z kogutem i melodyjkami. Ktoś ma jakąś sprawną sztukę na zbyciu lub wie, gdzie mogę taki zegarek zamówić? Ten zegarek przypomina mi dzieciństwo, dlatego go poszukuję. Pozdrawiam.

2024-04-24 18:43

#2 misiek

To do elektroniki nie tutaj, przenoszę.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
Edited 2024-04-27 18:23

#3 Adasadula

Ej, a w sumie czemu do elektroniki, są 2 wątki o zegarkach na tyflosprzęcie, a to tesz zegarek mówiący.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-04-27 19:26

#4 misiek

Taki on tyflo, że u byle Wietnamczyka na bazarku szło go kupić. Ale jak bardzo chcecie to przeniosę.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-04-28 02:00

#5 JM

może na OLX warto się porozglądać, jeśli jeszcze ie znalazłeś

2024-10-10 20:52

#6 Paulinux

Ile dajesz?

Happy hacking
2024-10-12 17:32

#7 markus1234

No nie wiem. Takich zegarków już nie ma, więc jeszcze nie zastanawiałem się nad ceną.

2024-10-12 20:27

#8 Paulinux

Ja mam 1 w domu. Leży w szafce, jest sprawny, tylko trochę ciężko chodzą przyciski, ale to by się nawet od użytkowania z powrotem wyrobił.

Happy hacking
2024-10-12 22:42

#9 misiek

To ja dam dychę.

2024-10-13 02:49

#10 Zuzler

No już nie rób z człowieka frajera, one kosztowały więcej nawet w swoich najlepszych czasach.

2024-10-13 19:57

#11 misiek

W swoich najlepszych czasach to po 25 stały po bazarach targowiskach. I z nikogo frajera nie robię.

2024-10-14 04:22

#12 Piotr

Po 50zł widziałem na giełdzie i to kilkanaście lat temu, ale za 25zł to nie przypominam sobie, żeby były.
Teraz nie ma go nigdzie raczej, więc wartość tak jakby kolekcjonerska, czyż nie?

2024-10-14 10:27

#13 misiek

U mnie tego było multum i po 35 to widziałem w maksymalnej cenie. Po 5 dych to były w Pznie początkowo te czarnozielone okrągłe, później dosłownie chwilę takie czarnosrebrne kwadratowe, którego szukam najbardziej i też chwilę czarne na skórzanym pasku okrągłe z metalową obwolutą. A te wszystkie zwykłe czarne okrągłe to wszędzie po 25, góra 35 zł. Był jeszcze w Pzn początkowo i bardzo krótko srebrny okrągły na bransolecie za 70 zł. No i jaka wartość kolekcjonerska tego badziewia? No szanujmy się.

2024-10-14 19:11

#14 Zuzler

Taka, że i tak nigdzie tego nie dostaniesz, więc nie rób z człowieka frajera.

2024-10-14 19:33

#15 misiek

Po pierwsze znajdę prędzej czy później. A po drugie, skoro chcesz tak rozmawiać i istotnie bym robił z kogoś frajera to tobie te earpodsy co ode mnie kupiłaś wcisnął bym za 5 dych, albo lepiej jako oryginalne i i tak byś kupiła.

2024-10-15 03:39

#16 Piotr

To szukaj, szukaj, powodzenia.

2024-10-15 10:27

#17 Julitka

@Markus pisałam do Ciebie, że taki mam i Ci sprzedam. Tylko co z tego, skoro nie masz ani konta, ani blika, ani nic?
@Misiek Mogę Ci sprzedać za 2 dychy +wysyłka. Ale bateria do wymiany. I do krzykaczy: Sprzedałam już 2 takie, baterię wystarczyło wymienić i były sprawne. Jak ktoś u mnie chce wymienić baterię, to +35 zł do ceny, bo tyle kosztowało u zegarmistrza. I am sory. :D

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
Edited 2024-11-01 12:10

#18 misiek

Ale jest w całości z paskiem?

2024-11-01 19:17

#19 Paulinux

Jak nie ma ani konta, ani blika ani nic, to może zapłacić gotówą przesyłkę za pobraniem.

Happy hacking
2024-11-02 16:14

#20 Julitka

@Misiek z tego, co pamiętam, to tak. Jak będziesz zainteresowany, poszukam i sprawdzę, ale na 100% ma pasek, tylko nie pamiętam, jaki.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2024-11-02 17:07