EltenLink

Github, jak pobierać?

Back to Dyskusja ogólna

#1 Numernabis

Czy ktoś opisze jak pobierać z githuba?
Kiedyś odszukiwało się ikonkę "assets", rozwijało się i tuaj były linki do pobrania.
Jak to teraz wygląda?
Nie ogarniam tego.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-04-13 18:23

#2 Numernabis

Tak szukałem i wpadłem na opis, że najłatwiej jest pobierać przy użyciu konsoli githuba, jedna komenda + link repozytorium i się pobiera, i pięknie tylko nie ma odnośnika do tej konsoli, czy ktoś może mi podrzucić intalkę tej konsoli?

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-04-13 18:37

#3 Adasadula

Na koniec linku dopisujesz /releases, jeśli oczywiście chcesz pobrać zpakowany czy zkompilowany plik. Piszesz na forum NVDA więc pewnie chodzi o wtyczki a te zwykle są pakowane do .nvda-addon.

-- (Numernabis):
Tak szukałem i wpadłem na opis, że najłatwiej jest pobierać przy użyciu konsoli githuba, jedna komenda + link repozytorium i się pobiera, i pięknie tylko nie ma odnośnika do tej konsoli, czy ktoś może mi podrzucić intalkę tej konsoli?

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-04-14 14:28

#4 Numernabis

Dzięki.

2024-04-14 14:51

#5 Numernabis

No dobra, pobierać już umiem, ale za nic nie mogę znaleźć opisu do działania danego dodatku, opis skrótów itp.
Np. Youtube Player
https://github.com/DalisonCPU/YoutubePlay

2024-05-29 20:25

#6 Adasadula

Nagłówkami, ale w tym dodatku opis jest portugalski albo hiszpański

-- (Numernabis):
No dobra, pobierać już umiem, ale za nic nie mogę znaleźć opisu do działania danego dodatku, opis skrótów itp.
Np. Youtube Player
https://github.com/DalisonCPU/YoutubePlay

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-05-30 15:49

#7 Numernabis

Dzięki

2024-05-30 16:50