Noclegi
Back to Usługi i samopomoc#21 mucha
ja sie nie oriętuje ile kosztuje noclek w wawie ale w laskach faktycznie jest sensownie wiadomo nie jest to miejsce na wypad grupą znajomych ale tak samemu przenocować idealnie
#22 Astenka
Adwentura hostel na francuskiej 11a 30 złoty na booking.com. Obsługa fajna, miła, tylko tam jechać.
#23 Lowca_Androidow
Dzięki serdeczne, wyjazd się przesunął i chyba w lipcu będę w Warszawie, oblukam ten hostel.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#24 cinkciarzpl
Łowca, ja mam poprostu totalną awersję do lasek, a ponieważ mam w zwyczaju wyrażać swoje poglądy... Nie odbieraj tego osobiście. Jeszcze. Jeśli ze swoją kobietą macie ślub kościelny to spoko, ale jeśli nie to szykujcie się na nocowanie osobno. Oczywiście być może dla kogoś to nic, w końcu noc jest od spania ale może ktoś inny tu kiedyś zajrzy i weźmie pod uwagę.
#25 Lowca_Androidow
Nie odbieram tego osobiście :)
Jak się komuś uda znaleźć numer do tego hostelu Adventura to byłbym wdzięczny, nie mogę nic namierzyć :(
Chciałbym tam zadzwonić.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#26 agakrawcow
Teraz się do tego wątku dobrałam i myślę, że w Laskach, w szkole katolickiej nocowanie z kobietą bez ślubu by nie przeszło. No chyba, że jak mój przedmówca napisał - osobno.
#27 Astenka
Dawek kiedyś miał. Jest numer. Jak znajdę to dodam.
#28 Lowca_Androidow
Olastenka, dziękuję.
#29 papierek
podbijając temat, nie chce mi się wierzyć, że ktokolwiek by się kogokolwiek pytał, czy mają ślub kościelny xd. Zawsze można powiedzieć, że tak, a nikt w papiery nie będzie zaglądał
#30 magmar Archived
Witajcie,
Jak w temacie.
Potrzebuję noclegu w Warszawie w dniach 14-16 października.
Interesuje mnie hostel, albo tani hotel najlepiej dwuosobowy pokój z łazienką.
Cena do 100 zł. za noc.
ŻAAAAAAAAAADNEEEEEEEEEE LAAAAAAAAASKIIIIIIII!
Będę wdzięczna za pomoc.
#31 papierek
guest arkadia willa house. Pensjonat prowadzony przez ukraińców, ale polskojęzycznych jako tako. Ale na ursynowie, także troszke daleko od centrum. To najtaniej, co można chyba znaleźć w wawie, pokuj dwuosobowy można mieć za 100 zł, ale łazienka wspólna.
#32 magmar Archived
Dzięki.
#33 Julitka
@Papierek A jak to jest w tych hotelach Atos/Portos/Aramis? Nie pamiętam, który ma jaki standard, ale @Magmar też tam spróbuj, bo chyba w stówie się zmieścisz.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#34 magmar Archived
Altix u nich brał, więc mam dystans.
Standard przyzwoity. Pokoje z łazienkami.
#35 Julitka
@Magmar Myśmy tam mieli brać na zlot, więc... :p
Że Altix gdzieś brał, nie znaczy, że musi zaraz być złe.
W każdym razie to teraz jest jedyne, co Ci polecam i kojarzę, ale @Dariusz kiedyś nam polecał jakiś hostel w miarę fajny, tylko nazwy nie pamiętam teraz niestety.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#36 magmar Archived
Tak, Julitko i niewidomi mieli problem, bo Szwedzki stół.
Trudno było bez przewodnika na... uwaga imprezie STRICTE DLA NIEWIDOMYCH.
Kolejną trudną sytuacją były dość ciasne windy, no i... wrzątek jak ktoś chciał sobie zrobić kawę. Na szczęście zawsze myślę o takich rzeczach.
#37 Zuzler
A to mówisz, że łatwo znaleźć hotel, gdzie nie ma szweckiego stołu?
#38 majkmik1981
Temat pewnie nie aktualny, ale może dla czystej informacji, podaję kontakt do hostelu:
Adventura Hostel
Ul. Francuska 11a/10
03-906 Warszawa
Tel. (+48) 720 889 133
e-mail hostel@adventura.waw.pl
Cytat (Łowca_Androidów):
Nie odbieram tego osobiście :)
Jak się komuś uda znaleźć numer do tego hostelu Adventura to byłbym wdzięczny, nie mogę nic namierzyć :(
Chciałbym tam zadzwonić.
--Koniec cytatu
#39 Julitka
@Magmar Jednocześnie szkoda, że tego nie widzieliśmy i dobrze, że nie wzięliśmy w takim razie.
I może faktycznie niech ktoś przeniesie wątek, skoro już jeden taki jest gdzie indziej, a u Tomecki widzi trochę śmietnik.
#40 magmar Archived
WItajcie, Poszukuję noclegu w Warszawie najlepiej blisko dzielnicy Ochota.
Mam na myśli hostel, a nie Odnogę PZN, LASKI ODPADAJĄ! bo to NIE WARSZAWA!