Brok: The Investigator
Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam#1 matius
Witajcie,
W tym wontku dzielmy sie przelkimi sposobami na przejście czegoś, rozwiązanie jakiejś zagatki, czy tez zadajmy jakieś pytanie społeczności. Może ktoś na nie odpowie?
#2 pates
Ktoś coś wie, jak ogarniać egzaminy Graffa? W sensie, chodzi mi o 2 i 3 egzamin. W 2 egzaminie mamy grę z piłkami, ale jest coś jeszcze, mianowicie jak zdobyć i położyć odważniki na wagę? Chint mówi o wadze ale niezbyt to działa.
W 3 egzaminie jest robota w muzeum i zastanawia mnie, czy tam też jest to podobnie jakoś zrobione. Nie chcę gotowego rozwiązania, ino jakieś naprowadzenie. Ale gierkę polecam jak najbardziej.
#3 matius
Pozbieraj reklamy w bunkrze, aby mieć wszystkie odważniki. Bo samemu to faktycznie ciężko. Jedno ci podpowiem, że zainteresuj się dziurą w podłodze, jak i część odważników jest potrzebna, aby wskoczyć na prawą stronę wagi w trybie akcji. Ja mam problem z rozrużnieniem ich wagi, bo każdy z nich ma inną wagę, a to jest ważne. I jeśli podejdziesz do czegoś co gra tłumaczy jako trujkąt 3, to nie można z tego wyjść. Jedynie reset gry umożliwia wyjście z tego czegoś. xd To jakiś błąd.
#4 pates
Da się wyjść ale jest ciężko.
#5 matius
Ja narazie mam z tym duży problem, bo ciężakri wszystkie pozbierałem.
#6 matius
Dobra, poradziłem sobie, ale dzięki temu, że w jednym poradniku było napisane jaki ciężarek z kąd wziąść i jaką mają wagę. Umiałem samemu zebrać wszystkie, ale nie wiedziałem, który ile waży. Dzięki temu się udało. Ta gierka pamięciowa jest ciekawa, ale w sumie prosta.
#7 pates
Rytmik, tak?
#8 matius
Nie wiem czy rytm, ale ta co jest w bunkrze, gdzie są obważniki.
#9 pates
Aa no to później jest rytmik.
#10 matius
Tak wogule to ciekawe jest osiągnięcie, ale to na osobne przejście gry, np. na drugie. Chodzi o osiągnięcie: pacyfista.
#11 lalar123
Jak ustawić to pole siłowe dla grafa?