Nie działa na samsungu podgłaśnianie dzwonka gdy włączony jest csr. Na xiaomi mi a2 również nie. Pogłaśnia się głośność multimediów nieważne, czy akurat coś gra czy nie. Trza wyłączyć csr żęby zgłośnić lub ściszyć dzwonek.
Dobry wieczór, jak w CSR jest z licencją? Jak ją kupić? Czy jeśli ją kupię teraz, to faktycznie będzie obowiązywać przez 3 lata? Ile kosztuje? Może gdzieś to wszystko padło już w tym wątku, ale nie chce mi się przedzierać przez 932 wpisy.
Mam inne pytanie, czy Commentary wymaga zainstalowanych i aktywnych usług google? Czy jeśli nie, to zy Vocalizer i jego głosy wymagają aktywncy usług google? Dlaczego jest mi to potrzebne, znalazłem odtwarzacz pod androidem, niestety nie ma zainstalowanych i nie da się tego zrobić usług google. Chciałbym tam zainstalować commentary żeby cośmi gadało.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Logika czy nie, różnie z tym bywa, na logikę dwa auta jadące z prędkością 50 kilometrów na godzinę przy zdeżeniu czołowym zdeżają się z prędkością 100 kilometrów na godzinę, a w rzeczywistości tak nie jest, zderzają się z prędkością 50 kilometów na godzinę i jest to potwierdzone testqmi.
Wracając do pytania, commentary nie wymaga usług google, a Vocalizer z zainstalowanym głosem np. Ewa? Jeśli ani jedno, ani drugie nie wymaga usług google to super, pytanie dodatkowe, skąd pobrać instalator Vocalizera, ale pomijając sklep play bo urządzenie, które zamierzam kuić nie posiada usł€g google, a co za tym idzie i sklepu play.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
informuję, że narazie zaprzestałem publikowania nowych wersji na mojej stronie, gdyż ostatnie bety mają coraz więcej bugów i są niezdatne do użytków, na polskiej grupie commentary polska na telegramie piciok zaczyna zgłaszać coraztobardziej niepokojące błędy, dlatego do puki sytuacja się nie rozwiąże i nie naprawi, nie będę publikował tych bet, żeby nie narazić kogoś na kłopoty i jakieś przykre niespodzianki... PZdr...
Mogę prosić o namiar na stabilną wersję Commentary? Przy okazji żeby nie zakładać nowego tematu, ma ktoś espeak, ale jako apk w wersji darmowej?
This site uses cookies to enhance your experience.