LAbo Unigram dla Windows10
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
pates — Post 602 of 1090
2019-06-13 17:09
a appka ze strony telegrama jest dostępna?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Nie
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
pates — Post 604 of 1090
2019-06-13 17:12
jak wszedłem na stronkę web.telegram.org wyskoczyło 404 not found
Pates, nie na ten wątek
pates — Post 606 of 1090
2019-06-13 17:13
wiem, ale częściowo dotyczy to cs
umnie tes teraz ta www niedziala ale normanie dziala.
hejwam, zalozmy ze gada mi commentary np naglosnoscy mediow 30. wlaczam se wiadomosc na whatsapie czy telegramie ktora jest cicho nagrana i co? chce ja podglosnic dajac glosnosc w gore, ale to mi sie czytnik podglasznia a nie ta wiadomosc. jak moge podglosnic wlasnie ta wiadomosc?
Możesz ustawić aby była do wsyzstkiego jedna głośność, tak w sumie powinno być ustawione na starcie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
tylko wtedy bedzie mi chyba glosniej gadac nietylkota wiadomosc, ale i gadacz tak?
nie masz po prostu oddzielnej głośności, jak głośniej dasz to wszystko idzie głośniej, czyli jak lubisz się bawić mową podczas słuchania wiadomości to słabsza obcja dla ciebie;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Aoi — Post 612 of 1090
2019-06-14 22:27
Witam z kąd mogę pobrać polską wersjie?
Jest w pierwszym poście.
Aoi — Post 616 of 1090
2019-06-14 22:33
Czy to jest to: app-release.apk
Tak
Aoi — Post 618 of 1090
2019-06-14 22:50
@nuno69 Odrazu jak zainstaluje to jest język polski? Czy trzeba zmienić w ustawieniach?
Od razu, zakłądając że twój system jest ustawiony na polski
miała być poprawiona wersja 613. bo w tej polskiej obecnej to dźwieęki i gesty nie działają i zamula. :P
po co mi sygnatura?