EltenLink

#1 lalar123

Witam. Poszukuję symulatora kaset magnetofonowych który ktoś umieścił na audiogames o nazwie simutape. Nie mogę kurna znaleźć bo ci durnie nawet nie za aplikowali możliwości search. Boże tak trudno zrobić szukanie po forach po słowach kluczach jak fajnie jest na eltenie? Ale wiadomo oni wszak są tacy głópi, że już nikt ich nie ogłupi. Mógł bymi ktoś pomóc?

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2024-03-27 11:35

#2 lalar123

Ja przepraszam, za takie słowa. Ale tych wontków jest od cholery. Gdzie ja mam to teraz szukać. Gdybym umiał w htm elu programować napewno taką szukajkę dał bym a nie wystawiał ludzi na wiatr który do gunwa prowadzi na którym nawet mucha nie siada jak to czesio z władców mówił.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2024-03-27 14:19

#3 Adasadula

i znowu, jest wontek, W poszukiwaniu gry....

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-03-27 14:57

#4 pates

Zacznijmy od tego, że to nie jest gra.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-03-27 15:20

#5 lalar123

Ano właśnie to nie jest gra. Jest to symulator odtwarzacza kaset magnetofonowych. Wrzócasz sobie nie wiem nagranie z crazy party w formie ogg, i włączasz simu tape dajesz open drawer wybierasz plik i dajesz play.

2024-03-27 16:30

#6 Adasadula

Dobra xd, to na informatykę :D, ale czemu na spoilery

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-03-27 16:39

#7 daszekmdn

To co to tu robi to ja nie wiem po pierwsze po drugie gdzie na agarchive coś co nie jest grą? Zrobił to Tunmi13. Chciałem nawet od niego ten kod i to dalej rozwijać bo idea ciekawa aale... Nie ma tego chyba już w necie więc albo ktoś to ma gdzie bezpieczeństwo cudzych execów jest jakie jest albo to lost media.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edited 2024-03-28 05:43

#8 Adasadula

Ja teoretycznie to mam, ale na dysku który przeszedł infekcję dolarkiem i grenamem.B więc sory :(... Coś mi świta że było to gdzieś na grupce z kodami na TG, ale nwm której i czy poprostu coś mi się nie pomyliło

2024-03-28 09:29

#9 lalar123

Już szukałem na agarchive. Ale jak już mówiłem nie wiedziałem gdzie zapytać więc wrzóciłem tutaj wontek sugeruje że tu są spoilery heaty save'y i takie tam. Skoro takie tam, znaczy, że wszystko inne. To było najpierw gdzieś na audiogames. Ale jak już mówiłem Panowie w audiogames mają śruby płyty bez sercowe miast mózgów i trudno wymyśleć jest im wyszukiwarkę. Nie Macie pojęcia ile wontkuw musiałem przeszukać by dostać się do sourcefable gry przeglądarkowej.

2024-03-31 11:28

#10 Adasadula

Edited 2024-05-17 18:09

#11 daszekmdn

Co to robi na grupie gry?

2024-05-17 19:33

#12 lalar123

Dziękuę serdecznie.

2024-05-17 20:09

#13 Adasadula

Zadałem to pytanie kilka postów temu xd, ale nie mnie pytaj

-- (daszekmdn):
Co to robi na grupie gry?

--

2024-05-17 21:02

#14 lalar123

No i tu kolega pisał bym wpisywał żeczy w poszukiwane gry. W pisałem i cisza totaln. Więc tutaj wrzócam skoro nikt pomóc nie chce. Szukam dźwiękowej gry przeglądarkowej bodajże twórcy samego port mondez nazywało się toto hansel n gretel czy jakoś tak. Miałem link do forum audiogames ale te gląbisie ciągle coś zmieniają i linkjest już nie aktualny. Bo tak trudno szukajke umieścić nie? przedzieraj się przez tonę forów. dlatego proszę o pomoc.

2024-05-29 15:04

#15 zegarmistrz

COto robi, mnie się wydaje że bardzo dobrze że jest ten wątek, bo to jest jednak symulator radia magnetofonowego.

2024-06-03 00:16

#16 matius

CO to tu robi? Jest to symulator. A więc jest to gra. Nawet jeśli ktoś by wrzucił symulator jajka to i tak uznałbym to za grę, która może być w tej grupie. I teraz nie żartuje naprawdę jest taka gra, symulator jajka. Klika się w jajko. xd

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-06-03 16:44

#17 daszekmdn

Żaden to symulator, żadna To gra. W takim razie, wrzucę tu symulator Rockboxa na PC i to też będzie poprawnie?

Edited 2024-06-03 17:25

#18 lalar123

Ano pewnie że tak. Poza tym skoro ludzie nie chcą pomuc a durnie z audiogames nawet pożądnej szukajki nie chce im się na forum stworzyć to tutaj właśnie będę proźby wrzócał. Bo w poszukiwane gry nikt się nie odzywa.
Offtop ijak mam się uspokoić, skoro linki które miałem do forum są nie aktualne? przebijaj się teraz przez tony wontków by znaleźć hansel and gretel.

2024-06-03 19:12

#19 daszekmdn

Świat nie kręci się w okół ciebie to raz, to nie odpowiednie forum to dwa.

Edited 2024-06-03 20:24

#20 matius

Do próźb jest odpowiednie forum Lalar. A że ktoś nie odpowiada to może znaczyć bardzo wiele. Nie zakładaj z góry, że ktoś celowo nie odpowiada.
Pod poniższym tekstem się zgadzam z Daszkiem. A co do symulatora to zgadzam się z Lalarem.
-- (daszekmdn):
Świat nie kręci się w okół ciebie to raz, to nie odpowiednie forum to dwa.

--

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2024-06-03 21:17