Aplikacja do nagrywania rozmów na IOS.
Back to iphone#1 daszekmdn
Jaką darmową polecacie?
#2 misiek
Pytanie czy Iphone w ogóle umożliwia nagrywanie rozmów przez cokolwiek.
#3 Syntezator
Niestety nie ma takiej możliwości, przynajmniej programowo się nie da.
#4 daszekmdn
Ale są recordery płatne.
#5 pates
to są sprzętowe urządzenia.
#6 denis333
Bez jailbreaka nie rozbieriosz.
#7 mucha
a jeżeli hodzi o androida coś dostępnego dla nas?
#8 tomecki
A na Andka to jest tego sporo. problem z kolei w tym, że tam producent może to sobie włączyć lub nie. Idiotyzm straszny, bo jakoś dyktafony istnieją i rozmowy fizyczne można nagrać zawsze ale telefon to jakaś świętość normalnie. Nie mówiąc o tym, że podpiąć sprzęt i nagrać w ten sposób nie stanowi jakiegoś wielkiego problemu więc to jakaś hipokryzja jest czy raczej święty spokuj z procesami sądowymi.
W każdym razie appki są, a na IOs jest wybieg ppod tytułem przekierowania na Voip i nagranie tą metodą. Ponoć jest jakaś appka do tego ale płatna jest.
#9 nuno69
Ale bardzo dobrze. Precz ze szpiegostwem! Jedyna zaleta iOS jak dla mnie. Jak wiem że ktoś ma iPhona, mam większą szansę na to że mnie nie nagrywa
#10 daszekmdn
@Mucha call recorder już nie pamiętam jakiej firmy, ale appka najlepsza. Mogę ci APK wygenerować jak chcesz.
#11 mucha
ja tak pytałem oriętacyjnie
#12 midzi
Programy owszem, dla iOS są, ale działają na zasadzie VOIP. Kupujemy jakieś minuty u takiego operatora, dzwonimy przez niego, a rozmowa nagrywa się po stronie serwera i możemy ją sobie pobrać. Jedyną znaną mi alternatywą jest sprzętowy recorder, kupiłem, jest podcast.
#13 rylotek111
Tia. Podcast jest; słuchałem i na jego podstawie z całą stanowczością, pewnością i czym tam jeszcze stwierdzam, iż nie kupię nigdy tegoż.
Za podcast serdeczne dzięki. :)
#14 vk
Być może da się to zrbić RecorderemHQ. W ustawieniach kture są widoczne po uruchomieniu aplikacji jest opcja miksuj z innymi aplikacjami.
#15 patrykkubaszczyk Archived
raczej nie.
#16 Adasadula
Darmowych to niema. Jedynie są płatne/nagrywanie zewnętrznym urządzeniem. Widziałem że olympus miał takie cudo w swojej ofercie.
#17 MarOlk
Jest taka aplikacja. Pegasus się nazywa czy jakoś tak... Ale podobno strasznie droga XD
#18 misiek
Nam szaraczkom próżno jej szukać w Appstore :D
#19 pates
Na githubie jest cały kod, serio
#20 Julitka
Skompiluje mi ktoś? :D
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.