EltenLink

List do Św. Mikołaja albo Lista Życzeń

Back to Integracja Eltenowiczów

#101 MarOlk

Zajączek w sumie za jakiś czas, podobno gdzieniegdzie przychodzi. Ale, że gadzina mała to pewnie dużo nie uniesie.

2022-02-22 18:02

#102 kazek5p

Napisz tytół może mam na dysku.
-- (DJGraco):
Jeśli chodzi o swerę muzyczną to mażę o tym, żeby jakoś zdobyc 2 mega rzadkie single vinylowe i żeby ktoś to zrippował w porządnej jakości.
Vinyla może jeszcze jakoś kiedyś dostanę, ale trudna sprawa będzie z ripem tego.

--

2022-03-28 23:49

#103 Julitka

Kazek, chodzi o to, że to mają być single. I to winylowe. Chyba w tym cały klimat. :D

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-03-29 11:25

#104 kazek5p

No to będzie ciężko, bo akurat z prv dowiedziałem się jakie to pozycje.
one są niestety bardzo trudne do zdobycia.
-- (Julitka):
Kazek, chodzi o to, że to mają być single. I to winylowe. Chyba w tym cały klimat. :D

--

2022-03-29 21:09

#105 adelcia

w tym roku teś to będzie?

2024-10-25 23:47

#106 Julitka

Wątek jest, więc można w nim pisać. Ja nie inicjuję niczego, bo niczego nie inicjowałam jakoś specjalnie wtedy. Listę można zawsze sobie zrobić.

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2024-10-26 11:23

#107 adelcia

iii co? dla tego pytałam tu bo wątek nie znalazłam żeby był na ten roku już otwarty.
doradziś proszę gdzie i jak go znajdę?
-- (Julitka):
Wątek jest, więc można w nim pisać. Ja nie inicjuję niczego, bo niczego nie inicjowałam jakoś specjalnie wtedy. Listę można zawsze sobie zrobić.

--

2024-10-26 18:52

#108 DJGraco

Chyba nie ma takiej inicjatywy organizowanej w ogole w tym roku

2024-10-26 18:53

#109 Adasadula

przecie nigdy nie było chyba :O

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-10-26 19:04

#110 adelcia

szkoda, a cieszyłam się że w tym roku się może załapią czy to żeby komuś zrobić radość, czy odwrotnie.

-- (DJGraco):
Chyba nie ma takiej inicjatywy organizowanej w ogole w tym roku

--

2024-10-26 19:36

#111 Adasadula

say whaat :O. Wyjaśnij, jeśli możesz, bo średnio rozumiem :D

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-10-26 19:58

#112 Julitka

Mylicie dwie rzeczy. :) Ten wątek to tylko integracyjna dyskusja, w której mieliśmy pomarzyć sobie, jakie chcemy dostać prezenty. Mógł być inspiracją dla naszych bliższych i dalszych znajomych, jeśli mieli możliwość odczytania go, ale nie musiał. Nie był jednak zależny od zabawy mikołajkowej, którą organizowałam w dwóch lub trzech edycjach w poprzednich latach i o nią pyta adasadula. Pierwsza edycja zgromadziła kilkunastu użytkowników i do dzisiaj pamiętam prezenty, jakie w niej dostałam. <3 Druga, niestety, zgromadziła chyba dwie lub trzy osoby, więc uznałam, że nie ma sensu jej robić i losowanie się nie odbyło.

2024-10-27 16:40

#113 Julitka

No tutaj można, o to chodzi.
-- (adelcia):
iii co? dla tego pytałam tu bo wątek nie znalazłam żeby był na ten roku już otwarty.
doradziś proszę gdzie i jak go znajdę?
-- (Julitka):

--

--

2024-10-27 16:44

#114 markus1234

Ja marzę o zegarku mówiącym z firmy Cobold, który się nazywał Silver Radio Controlled Alarm Watch. Mam nadzieję, że kiedyś moje marzenie się spełni.

Edited 2024-10-27 19:41

#115 RAFKIW

A ja marzę o świętym spokoju. Czy ktoś potrafi mi pomóc?

2024-10-27 20:15

#116 Zuzler

Jak uważasz, że weekend świętego spokoju będzie pomocny, to mozesz wpaść. ;)

2024-10-27 20:34

#117 Numernabis

Noooooo, jak wpadnie to dłuuuuuugo spokoju nie zazna :D

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-10-27 20:48

#118 ewelinka

ja gdzieś widziałam taki mówiący zegarek, gdzie przestawiało się guziczkiem języki i była ich tam całkiem pokaźna ilość.

2024-10-27 22:05

#119 adelcia

ee jeśli my ut sobie tylko tak piszemy, i nic się z tym nie dzieję w praktice, to bezsensu.

2024-10-30 16:59

#120 Julitka

Jak uważasz. :)

2024-10-30 20:39