List do Św. Mikołaja albo Lista Życzeń
Back to Integracja Eltenowiczów#101 MarOlk
Zajączek w sumie za jakiś czas, podobno gdzieniegdzie przychodzi. Ale, że gadzina mała to pewnie dużo nie uniesie.
#102 kazek5p
Napisz tytół może mam na dysku.
-- (DJGraco):
Jeśli chodzi o swerę muzyczną to mażę o tym, żeby jakoś zdobyc 2 mega rzadkie single vinylowe i żeby ktoś to zrippował w porządnej jakości.
Vinyla może jeszcze jakoś kiedyś dostanę, ale trudna sprawa będzie z ripem tego.
--
#103 Julitka
Kazek, chodzi o to, że to mają być single. I to winylowe. Chyba w tym cały klimat. :D
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#104 kazek5p
No to będzie ciężko, bo akurat z prv dowiedziałem się jakie to pozycje.
one są niestety bardzo trudne do zdobycia.
-- (Julitka):
Kazek, chodzi o to, że to mają być single. I to winylowe. Chyba w tym cały klimat. :D
--
#105 adelcia
w tym roku teś to będzie?
#106 Julitka
Wątek jest, więc można w nim pisać. Ja nie inicjuję niczego, bo niczego nie inicjowałam jakoś specjalnie wtedy. Listę można zawsze sobie zrobić.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#107 adelcia
iii co? dla tego pytałam tu bo wątek nie znalazłam żeby był na ten roku już otwarty.
doradziś proszę gdzie i jak go znajdę?
-- (Julitka):
Wątek jest, więc można w nim pisać. Ja nie inicjuję niczego, bo niczego nie inicjowałam jakoś specjalnie wtedy. Listę można zawsze sobie zrobić.
--
#108 DJGraco
Chyba nie ma takiej inicjatywy organizowanej w ogole w tym roku
#109 Adasadula
przecie nigdy nie było chyba :O
#110 adelcia
szkoda, a cieszyłam się że w tym roku się może załapią czy to żeby komuś zrobić radość, czy odwrotnie.
-- (DJGraco):
Chyba nie ma takiej inicjatywy organizowanej w ogole w tym roku
--
#111 Adasadula
say whaat :O. Wyjaśnij, jeśli możesz, bo średnio rozumiem :D
#112 Julitka
Mylicie dwie rzeczy. :) Ten wątek to tylko integracyjna dyskusja, w której mieliśmy pomarzyć sobie, jakie chcemy dostać prezenty. Mógł być inspiracją dla naszych bliższych i dalszych znajomych, jeśli mieli możliwość odczytania go, ale nie musiał. Nie był jednak zależny od zabawy mikołajkowej, którą organizowałam w dwóch lub trzech edycjach w poprzednich latach i o nią pyta adasadula. Pierwsza edycja zgromadziła kilkunastu użytkowników i do dzisiaj pamiętam prezenty, jakie w niej dostałam. <3 Druga, niestety, zgromadziła chyba dwie lub trzy osoby, więc uznałam, że nie ma sensu jej robić i losowanie się nie odbyło.
#113 Julitka
No tutaj można, o to chodzi.
-- (adelcia):
iii co? dla tego pytałam tu bo wątek nie znalazłam żeby był na ten roku już otwarty.
doradziś proszę gdzie i jak go znajdę?
-- (Julitka):
--
--
#114 markus1234
Ja marzę o zegarku mówiącym z firmy Cobold, który się nazywał Silver Radio Controlled Alarm Watch. Mam nadzieję, że kiedyś moje marzenie się spełni.
#115 RAFKIW
A ja marzę o świętym spokoju. Czy ktoś potrafi mi pomóc?
#116 Zuzler
Jak uważasz, że weekend świętego spokoju będzie pomocny, to mozesz wpaść. ;)
#117 Numernabis
Noooooo, jak wpadnie to dłuuuuuugo spokoju nie zazna :D
#118 ewelinka
ja gdzieś widziałam taki mówiący zegarek, gdzie przestawiało się guziczkiem języki i była ich tam całkiem pokaźna ilość.
#119 adelcia
ee jeśli my ut sobie tylko tak piszemy, i nic się z tym nie dzieję w praktice, to bezsensu.
#120 Julitka
Jak uważasz. :)