Gry audio (dyskusja ogólna)

Wyładujmy złość!

Started by daszekmdn 51 posts last post 4 years ago Page 3 of 3

#41 1 like

psychostrike jest dobre to wyćwiczenia prawej ręki w nawalaniu w spację na szybciej jak się da, fak to może dla niekogo być ostresowujące.
Dla mnie shank jest najlepszy do tego, nic tak nie daje frajdy jak sianie mordu przy pomocy piły czy mocnego uzi

Ja do wyładowywania złości lubię pograć w hatsuri. To taka japońska gierka audio gdzie jesteśmy jakby w sklepie i mósimy zebrać jak najwięcej przedmiotów. Fajnie tam ludzie giną.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Najlepszy i dodatkowo darmowy sposób moim zdaniem to gra screaming strike w trybie classic.
Wolę ciebie wolność!

ee, Arcade też jest dobry, Zwłaszcza jak możesz szybko nawalać przeciwników, No i krzyki są śmieszne, Komiczne wręcz, W screamingu oczywiście

I da się to bardzo łatwo modować.
Ja kiedyś do dźwięków domyślnych dodałem dźwięki CP botów i pare innych z różnych źródeł.
A niedawno zrobiłem mod, który nazwałem punch the airplanes, którego zadaniem jest narobić niezłego hałasu przy rozwalaniu samolotów z gry TDV.
Wolę ciebie wolność!

OOOO ten mod mnie ciekawi punch airplanes wooow! sorrki za offtop. Polecam jeszcze stary table flipper. Aczkolwiek jest trudniejszy dla tego, że lecą bomby.
Cholerne wstrętne sample w suno!

mam mały kłopot z odpaleniem gry muwi mi error.txt

A ja znalazłem nowy sposób który wyładowuje złość i przy okazji relaksuje, a mianowicie: Rombanie drzewa, gurnictwo, i zabijanie slimeów w grze Stardew Valley.
Time to exterminate.

ano, nie pisałem tu o tym bo jeszcze się dzieje w modach, ale taak stardew valley to rzecz, w którą się zagrywam namiętnie

ja! też!
Time to exterminate.