EltenLink

Drobna elektronika i kable

Back to Elektronika

#1 daszekmdn

Generalnie dużo tego jest i lista sukcesywnie będzie aktualizowana. Istnieje możliwość wystawienia na Allegro lokalnie.
Na obecny moment:
Jeśli widzisz coś w tym spisie, znaczy, że jest na stanie i jest aktualne.
Cena za wysyłkę albo Allegro smart, albo poczta Polska. Ty wybierasz, czym Ci fajniej.
Kable głośnikowe 2X każdy po 10 zł czyli razem 20, stan ładny, końcówki nie pogięte, same kable dość długie. Mogę zmierzyć jeśli potrzeba, a cena i tak do negocjacji.
Słuchawki dokanałowe nigdy nieużywane w pudełeczku. Pudełeczko trochę zmatowione, ale nie były nawet wyjmowane z wewnątrz z uwagi na fakt, iż nie mogę korzystać z tego typu wynalazków ze wzgledów zdrowotnych. 12zł
Myszka komputerowa 8 zł. Jakiś noname, raczej działa.
Kabel USB na MicroUSB 2X 3zł
Bateria BL5 coś tam. Doprecyzuję zarówno model jak i cenę. Stan nieznany, ale nie jest spuchnięta. Spróbuję przetestować i wrócę ze szczegółami.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-01-08 03:12

#2 DJGraco

BL5C najprawdopodobniej.

2024-01-14 09:22

#3 misiek

Lepiej przejżyj te baterie i jak nad wyraz wybrzuszone natychmiast zutylizuj, taka dobra rada.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-01-20 19:41

#4 daszekmdn

Nie, wybrzuszone utylizuję od razu. Jak jakieś mam to są sprawne wizualnie. Wszelkie baterie, które posiadam staram się od czasu do czasu ładować aby zachowały pojemność.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edited 2024-01-20 20:16

#5 misiek

Jak tak to ok

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-01-22 02:43