Integracja Eltenowiczów

Kanały na Youtube, które oglądamy

Started by Dorian1234 71 posts last post 11 hours ago Page 4 of 4

A czym Tobie działa na nerwy?

No tak, to ten sam typ, o tym pisałam.
A działła na nerwy tym, o czym też pisałam, czyli ciągnięciem hajsu z tematu, który już dawno teoretycznie porzucili (obiecywali chyba ze 3 razy, że Pottera na Strefie Czzytacza to już na pewno nie będzie. Ale tym razem, to już na pewno na pewno!), po czym po miesiącach wracali do tematu. Ba - niedawno w jakieś wakacje mieli livy 2x w tygodniu. A ta kura im tak niosła złote jaja, że w końcu zrobili drugi kanał. Czyli hajsy, hajsy, hajsy. No i klickbait, to też fakt, ostro idzie.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#63 1 like

+jeszcze Absurdy w Harrym Potterze - wcale to nie jest tak, że milion razy wcześniej poruszaliśmy dany temat i wyciągamy go jako nowy... Wcale...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Opowiem Ci Historię tto Kamil Barnowski o ile dobrze pamiętam i tak, opowiada na prawdę fajnie.

#65 3 likes

Smartgazm. Fizyka, astronomia, kosmonautyka i pokrewne tematy. I tak jak lubię czyli dłuuuugie materiały.

O, jeszcze Odwróconą Lekcję lubię.

Dla mnie odwrócona lekcja jest za bardzo popularno, a za mało naukowa
Happy hacking

Dla mnie tak akurat.

Nie wiem, czy polecam, bo nie weryfikowałem tego faktograficznie, a treści są wrzucane w tempie sugerującym sporo AI. Tym bardziej, że czyta 11labs, ale taki fajny głos. Często go słychać na YT i w sumie się nie dziwie, bo przyjemnie się słucha. Aż jestem ciekaw, który to. Wracając do rzeczy. Stanisław Wiśniewiecki się gość zwie, linewka o taka: https://www.youtube.com/@StanislawWisniewiecki a na kanale historie znanych ludzi, w tym ostatnio sporo ze świata nauki. Jest John von Neumann, Stefan Banach, ale też Otto Skorzeny i wielu innych. Sporo materiałów ma grubo ponad godzinę, każdego dnia wrzucany jest kolejny. Przydałoby się żeby ktoś, kto dobrze zna biografię lub dziedzinę, jaką się zajmowała któraś z opisywanych tam osób sprawdził fakty, bo jeśli jest ok to szykuje się wiele godzin z ciekawymi historiami, a i wiedzy trochę wpadnie. Z drugiej strony, jeśli to przygotowane przez AI, to diabli wiedzą, gdzie tam błąd się wkradł.

Ostatnio oglądam na YouTube Rodzinę Zastępczą, bo ktoś wrzuca tam całe odcinki od samego początku.
Give me a sign.

A konkretnie wrzuca to Polsat. Kiepskich zresztą też wrzuca.