Radio internetowe

Radia internetowe godne polecenia.

Started by Kasia 27 posts last post 4 months ago Page 2 of 2

Dj Graco, chyba mam coś dla ciebie: Radio Banita maxx. Sprawdź.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#22 1 like

Kojarzę to radio, kiedyś go słuchałem

#23 1 like

Witajcie, co do aplikacji radiowych, zarówno na IOS jak i na Andka polecam płatny, acz bardzo lekki Receiver Radio. U mnie obecnie na tapecie są śląskie radia internetowe, ostatnimi czasy Radio Bercik.

Też polecam tak jak tylko mogę. Nie jest tak poryty w obsłudze jak Tune in.
-- (Milena132):
Witajcie, co do aplikacji radiowych, zarówno na IOS jak i na Andka polecam płatny, acz bardzo lekki Receiver Radio. U mnie obecnie na tapecie są śląskie radia internetowe, ostatnimi czasy Radio Bercik.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ja słucham Digitally Imported, 1000 Volksmusik, Radio Bercik Silesia, holenderskie stacje z folklorem, nazw ich niepamiętam.

Transcription

Witajcie! Dzisiaj przychodzę do Was z czymś ciekawym, bo o tym radiu nie słyszałem. Radio Moja. Mi się zdaje, że dżingle tego radia są robione z cudną inteligencją. Powiedzcie mi co to jest za radio i skąd to się dzieło, bo przeglądałem gdzieś hatarok statki w moim telefonie. W Lancelu jest tego dużo, tak jak na przykład Radio Moja Poznań, Radio Moja Trójmiasto i te dżingle mi się podobają, bo tam jest powiedziane Radio Moja tylko Polskie Przeboje. Mam nadzieję, że wszystko wyraźnie powiedziałem, to co chciałem. Pozdrawiam Was serdecznie.

Sam zauważyłeś, iż masz problem z mówieniem. Czy w miarę możliwości mógł byś pisać posty tekstowe? Łatwiej będzie zrozumieć.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P