Eltenowy mail: Czy to jeszcze działa?
Back to Pytania i odpowiedzi#1 daszekmdn
Wysłałem testową wiadomość na mojnick@elten.me tak samo elten-net.eu i żadna nie doszła
#2 Julitka
Wysłałam do Ciebie i siebie test; sprawdzimy.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#3 Julitka
No i wygląda na to, że nie, nie działa.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#4 zvonimirek222
Dobrze że to nie działa.
Ponoć ludzie używali tego do podpinania banków.
#5 pajper
Z moich testów działa, ale muszę to bardziej posprawdzać.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#6 Julitka
U mnie przyszedł błąd dostarczenia. Co więcej, co nieco niepokojące, przyszedł błąd dostarczenia do jednego użytkownika, a do mnie, testowo, już nie. :D
#7 Julitka
Ale wiadomość do mnie też nie dotarła.
#8 lukasz1993258
umnie tak samo nie działa.
#9 Zuzler
Oświeciło mnie. Słuchajcie, jakiś czas temu ktoś napisał do mnie wiadomość z maila. Nie była widoczna na liście wiadomości, ale przez ii już tak. Czy to samo nie mogło się stać w wypadkach, które opisujecie?
#10 daszekmdn
Mogło.
#11 lukasz1993258
Umnie wogule nie docierają wiadomości z eltenowego mayla
#12 miki2137
jak sprawdzić czy to działa?
#13 lukasz1993258
To proste, wyśli do siebie wiadomość, ale wpolu adresata wpisz mayla.