EltenLink

Webinar fundacji JBB

Back to Związki i seks [18 plus]

#1 cinkciarzpl

Niech się niesie, tymbardziej, że ponoć o nas, a
Skoro to transmisja na żywo fb, pewnie będzie można wejść w interakcję i albo pochwalić albo zganić za pierdoły.

https://fb.me/e/9JxxRH8kZ
Opis ze strony

Już w najbliższy wtorek, 28 listopada, o 20.00 tu, na profilu Fundacji JBB spotkamy się LIVE z Magdaleną Niewęgłowską - Niebieską Sexpertką. To już druga z cyklu rozmowa z Magdaleną Niewęgłowską, seksuolożką, edukatorką, trenerką mentalną. Porozmawiamy o seksie, bez skrępowania, wstydu i tabu, otwarcie. Bo tak właśnie z Magdą się rozmawia.
Rozmowa dedykowana będzie głownie osobom z niepełnosprawnościami (szczególnie niewidomym i niedowidzącym), ale liczę, że każdy w jej trakcie, usłyszy wartościowe dla siebie treści.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2023-11-25 14:31

#2 camila

Chryste, no dobrze - ale jak zwykle mam mieszane uczucia. :(

ENFP
2023-11-25 14:56

#3 cinkciarzpl

Ja też. Trochę dla tego, że temat jest mniej branżowy, niż to się może wydawać. Takie wnioski mam ostatnio.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2023-11-26 14:10

#4 camila

Temat w ogóle nie jest branżowy. Mówię publicznie o wielu rzeczach, ale nie widzę potrzeby zwierzania się z mojego pożycia, które niczym nie różni się od tego, co dzieje się w łóżku sąsiadów czy twoim. :D

ENFP
2023-11-28 19:37

#5 magmar Archived

To forum to jeden wielki pokój zwierzeń.
Więc jakby.
Różni się tylko platforma.

2023-11-29 23:33

#6 Zuzler

A o czym oni tam w ogóle prawili, bo mi się zaspało i nawet nie miałam okazji sprawdzić.

Edited 2023-11-29 23:56

#7 cinkciarzpl

Z tego co widziałem z odtworzenia, to głównego eksperta nie było z powodu prundu. Braku znaczy.

2023-12-09 21:11

#8 midzi

Ale miała być powtórka następnego dnia. I co, nie było?

2023-12-09 22:25

#9 cinkciarzpl

A to ja już miałem seks na żywo hihi, więc co ja tam bydem oglądać jakieś tam. Ale skoro powtórka była, to może i dobrze. Się zobaczy co tam opowiadają za ciekawostki.

Edited 2023-12-10 00:48