Webinar fundacji JBB
Back to Związki i seks [18 plus]#1 cinkciarzpl
Niech się niesie, tymbardziej, że ponoć o nas, a
Skoro to transmisja na żywo fb, pewnie będzie można wejść w interakcję i albo pochwalić albo zganić za pierdoły.
https://fb.me/e/9JxxRH8kZ
Opis ze strony
Już w najbliższy wtorek, 28 listopada, o 20.00 tu, na profilu Fundacji JBB spotkamy się LIVE z Magdaleną Niewęgłowską - Niebieską Sexpertką. To już druga z cyklu rozmowa z Magdaleną Niewęgłowską, seksuolożką, edukatorką, trenerką mentalną. Porozmawiamy o seksie, bez skrępowania, wstydu i tabu, otwarcie. Bo tak właśnie z Magdą się rozmawia.
Rozmowa dedykowana będzie głownie osobom z niepełnosprawnościami (szczególnie niewidomym i niedowidzącym), ale liczę, że każdy w jej trakcie, usłyszy wartościowe dla siebie treści.
#2 camila
Chryste, no dobrze - ale jak zwykle mam mieszane uczucia. :(
#3 cinkciarzpl
Ja też. Trochę dla tego, że temat jest mniej branżowy, niż to się może wydawać. Takie wnioski mam ostatnio.
#4 camila
Temat w ogóle nie jest branżowy. Mówię publicznie o wielu rzeczach, ale nie widzę potrzeby zwierzania się z mojego pożycia, które niczym nie różni się od tego, co dzieje się w łóżku sąsiadów czy twoim. :D
#5 magmar Archived
To forum to jeden wielki pokój zwierzeń.
Więc jakby.
Różni się tylko platforma.
#6 Zuzler
A o czym oni tam w ogóle prawili, bo mi się zaspało i nawet nie miałam okazji sprawdzić.
#7 cinkciarzpl
Z tego co widziałem z odtworzenia, to głównego eksperta nie było z powodu prundu. Braku znaczy.
#8 midzi
Ale miała być powtórka następnego dnia. I co, nie było?
#9 cinkciarzpl
A to ja już miałem seks na żywo hihi, więc co ja tam bydem oglądać jakieś tam. Ale skoro powtórka była, to może i dobrze. Się zobaczy co tam opowiadają za ciekawostki.