Dyskusja ogólna

Syntezator Piper

Started by Numernabis 13 posts last post 2 years ago

Nie wiem czy dobrze piszę, ale skąd mogę poprać syntezator Hyper dla NVDA?
Słyszałem o nim w tyfloprzeglądzie.
Można jakiś bezpośredni link prosić?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Piper. W tej chwili linkiem nie dysponuję.

#4 1 like

Google nie boli jeśli zna się prawidłową nazwę to raz, a dwa po to zdaje się jest forum, aby tutaj pytać i otrzymywać odpowiedzi.
Dzięki za link
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

#5 1 like

W tyfloprzeglądzie było jasno powiedziane, że link w komentarzu, więc... xD
"Dies irae, dies illa,..."

i jak wrażenia?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Gdybym znalazł, nie pytałbym tutaj, poza tym jak pisałem i co widać w nazwie wątku, niewłaściwie zinterpretowałem nazwę syntezatora więc ciężko było znaleźć informacje czy link. Nie masz nic w temacie do powiedzenia nie pisz.
-- (AXM04):

--

Balteam, ciekawy choć dziwnie się tego słucha. do pracy moim zdaniem się nie nadaje, ale do czytania artykułów czy książek prędzej i nawet to brzmi nieźle. Szkoda, że NVDA nie dorobił się żadnego konwertera z txt do audio przy wykorzytaniu wybranego głosu.

a gdzie można posłuchać o tym syntezatorze?

#10 1 like

XD, zawsze są linki pod tyfloprzeglądem, od jakichś... 2 lat czy jakoś tak. Akorat to ważna informacja, więc miał do powiedzenia nawracając z błędnego przekonania niektórych w tej grupie. Koniec offtopu :P

-- (Numernabis):
Gdybym znalazł, nie pytałbym tutaj, poza tym jak pisałem i co widać w nazwie wątku, niewłaściwie zinterpretowałem nazwę syntezatora więc ciężko było znaleźć informacje czy link. Nie masz nic w temacie do powiedzenia nie pisz.
-- (AXM04):

--

--

A jakieś how to do tworzenia głosów? Coś bym pokombinował testowo.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P